Londres. 22 i 23 d’abril 2018. Al London ExCeL se celebrarà la Fira Natural&Organic Products Europe que acull els quatre sectors econòmics de l’alimentació natural i ecològica, la cosmètica i la cura personal, la salut i els productes per a una llar neta i natural, en els anomenats The Natural Food Show; Natural Beauty & Spa Europe; Natural Living i Natural Health.

Aquesta edició compta amb un 15% més d’espai expositiu i més de 700 expositors. És el punt de trobada professional de la indústria que presentarà les últimes novetats, (més de 1000 productes nous) en menjar, beguda i salut, provinents d’arreu del món i es debatran i posaran en comú en els “Talks” (Xerrades) i debats quines són les oportunitats i els reptes de major impacte en el mercat per al proper any.

S’espera la visita de centenars de compradors, detallistes, caterers i foodservice mànagers de tot el món, a la recerca d’alta qualitat en productes naturals i orgànics. Al voltant d’una quarta part dels exhibidors d’aquest any ho són per primera vegada en aquesta edició 2018. Compta amb pavellons de països com Àustria, Perú, Equador, Itàlia, Grècia, Tailàndia, Espanya i Sri Lanka i la participació individual procedent del voltant de 60 països, entre ells Austràlia, la Xina, República Txeca, Alemanya, Índia, Irlanda, Japó, Polònia i Suècia.

Aquesta edició compta amb un 15% més d’espai expositiu i més de 700 expositors

Natural Products Talks

En tres escenaris, els visitants podran veure i escoltar alguns dels noms més respectats de la indústria, amb les últimes tendències, investigacions i innovacions que arriben al mercat.

Natural Food Talks. Tendències d’alimentació saludable dirigides per xefs famosos i experts en nutrició.

Natural Beauty Talks. Amb les darreres investigacions, innovacions d’ingredients, tendències de consum, legislació i actualitzacions de normatives per ponents líders en bellesa natural.

Natural Products Talks. Patrocinat per Natural Balance Foods i dut a terme per un grup de ponents amb històries inspiradores i grans investigacions per compartir.

Natural Health Talks. Juntament amb Natural Products News, les tendències i desenvolupaments més nous en el món natural i orgànic, presentats pels pioners de la indústria.

Com en anys anteriors, la Soil Association també oferirà diverses presentacions exclusives al Natural Products Talks Theatre, en què s’analitzaran les tendències i oportunitats del mercat, inclosa l’última investigació sobre consumidors i una descripció general del comerç de l’Informe sobre el Mercat Orgànic de 2018.

Més informació sobre Natural&Organic Products Europe a www.naturalproducts.co.uk

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Bio Eco Actual Abril 2018