Bio Cantàbria torna en la seva tercera edició al Palacio de exposiciones de Santander. La Fira de Productes Ecològics, Fitness i Consum Responsable està orientada al públic en general per mostrar-li què és el que se li ofereix tant en alimentació ecològica, com en cosmètica, roba, calçat, transport, energies renovables, teràpies, etc. per portar una vida saludable i més respectuosa amb el medi ambient.

Bio Cantabria 2019 santander

Bio Cantabria també és punt de trobada d’empreses, institucions, associacions i professionals procedents de tots els sectors. Durant els tres dies es podrà participar en moltes activitats al voltant dels diferents productes com tastos i conferències. També és possible adquirir els productes que s’exposen a la fira. L’horari és de 11 a 21 els dies 3, 4 i 5 de maig.

La Comunitat de Cantàbria té un nivell de conscienciació per la sostenibilitat i el consum d’aliments ecològics alt, per això, la celebració de l’esdeveniment a Santander té un atractiu afegit per a tots els visitants que a BioCantabria podran conèixer els productes ecològics de la terra i degustar-los.

Per a més informació visiti biocantabria.com

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Maig 2019