Amb un augment imparable del consum de productes bio en el panorama mundial, torna la fira pionera BioCultura a Barcelona, ​​per seguir promovent un canvi de consciència en la societat i facilitar el contacte entre consumidors i professionals del sector.

biocultura barcelona 2019 comprar a granel ecológico en barcelona

“El públic jove és el que més aposta per el que és bio” ens comenta la directora de la Fira, Ángeles Parra, “També molts dels expositors són ecoemprenedors molt joves que es llancen a l’aventura d’emprendre en el sector ecològic” En alimentació principalment , però també en cosmètica i “potser el tèxtil català recuperi la seva força, però aquesta vegada sota criteris orgànics”.

Els quatre dies de BioCultura són una festa familiar i una oportunitat de creixement personal. S’han programat al voltant de 400 activitats paral·leles, entre elles debats i ponències sobre tendències de mercat i consum, trobades per a professionals, activitats infantils, música, etc.

biocultura asociación vida sana Parte del equipo organizativo de BioCultura. De izquiera a derecha: Mónica Ramos, Montse Escutia, Juan Carlos Moreno, Núria Olivella, Cristina Diago, Gabriel Parra, Ángeles Parra y Xavier Elias
Part de l’equip organitzatiu de BioCultura. D’esquerra a dreta: Mónica Ramos, Montse Escutia, Juan Carlos Moreno, Núria Olivella, Cristina Diago, Gabriel Parra, Ángeles Parra i Xavier Elias

Jornada professional + vermut bio

El Dijous 9 està prevista la jornada professional + vermut bio dirigida als professionals del sector del canal especialitzat de venda de productes ecològics. Hi participen experts i operadors del sector amb llarga trajectòria nacional i internacional. Es parlarà de tendències de mercat i consum, casos d’èxit en models col·laboratius entre botigues de productes ecològics. No et perdis la presentació en aquesta jornada de la nostra nova publicació professional Master Organic. Molt interessant per reflexionar sobre el present i el futur del canal especialitzat. També el dijous s’ha programat un Tast de vins ecològics per a professionals.

Jornades Professionals Bio2B

Les Jornades Professionals Trobades Bio2B, tindran lloc el divendres 10, amb l’objectiu de conèixer l’actualitat del mercat ecològic, posar en contacte professionals e intercanviar propostes. Començarà amb una taula rodona amb diverses empreses del canal HORECA, i tot seguit el Networking professional. Organitzen l’activitat INTERECO i VIDASANA.

BioCultura Barcelona 2019: del 9 al 12 de Mayo en el Palau Sant Jordi

Per al dissabte 11, la X Jornada de menjadors escolars i la Jornada d’arquitectura ecològica i salut. Consells per viure en una casa més saludable, entre moltes altres.

MamaTerra, Showcooking, Showroom, Música i Foodtrucks

De forma contínua tots els dies de fira, el Festival MamaTerra en marxa, amb activitats lúdic-educatives per als petits; i tallers de cuina en els 2 espais destinats a Showcooking eco gastronòmic, i de cosmètica, al Showroom de eco estètica. A la zona exterior, música en viu en l’escenari i aliments ecològics en els Foodtrucks.

El horario de BioCultura Barcelona 2019

L’horari de BioCultura és de 10 a 20h dijous i divendres; dissabte fins les 22h en l’espai exterior escenari + foodtruks), i diumenge fins a les 19h.

Per a més informació sobre BioCultura visiti www.biocultura.org

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Maig 2019

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here