A Gran Via Fira de Barcelona, ​​arriba la setena edició de Free From Functional Food Expo, la fira professional promoguda per la indústria, recolzada per les certificadores, amb visitants procedents d’uns 50 països i després d’un gran èxit en les seves edicions precedents a Barcelona, la del 2015 i la de 2017.

Free From Functional Food Expo, 28 y 29 de Mayo

Sense gluten, Vegà, Sense greixos, Sense ou, Sense lactosa, Sense lactis, Sense soja, Sense sucre, Sense llevat, Sense additius, Sense blat, Sense OGM, Sense Pesticides, … Els productes “Sense” en totes les seves expressions, sent tendència de major creixement els “Sense carn”, per satisfer la demanda de productes vegans, i els Superaliments i Nutrició Esportiva.

Free From Functional Food Expo és l’única fira comercial dedicada exclusivament a aliments “Sense”

Free From Functional Food Expo és l’única fira comercial dedicada exclusivament a aliments “Sense”. És el lloc idoni per conèixer l’últim en desenvolupament de nous productes i tendències. S’hi troben proveïdors d’aliments “Sense” i compradors minoristes, majoristes, canals de distribució, R + D, salut, etc.

Conferències divulgatives

L’accés a les conferències impartides per experts i organitzades durant l’esdeveniment és gratuït per a tots els assistents a la Fira. També s’han organitzat tours guiats per mostrar als visitants les innovacions més destacades. Els temes dels tours guiats i de les conferències són Free From, Vegà, Ingredients de Salut i Sense lactosa & Sense lactis. Juntament amb els productes “Free From”, la fira també ha posat el focus en el Packaging Sense Plàstics!

Enterprise Europe Network, l’empresa organitzadora de l’esdeveniment també s’esforça per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible, 2 (fam zero) i 12 (Assegurar patrons de producció i consum sostenibles).

Matchmaking & Premis

El cara a cara dels professionals, potencials socis de tot el món i l’exposició i lliurament de premis al producte de l’any al pavelló de la innovació són dues de les activitats més esperades.

Free From Functional Food Expo, 28 y 29 de Mayo

Autora: Montse Mulé, Co-Editora

Per a més informació visiti www.freefromfoodexpo.com/

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Maig 2019