Ja a meitat de l’any seguim amb gran activitat en el sector ecològic. En aquest mes de juny se celebra Bioterra, la Fira d’Euskadi de productes ecològics, bioconstrucció, energies renovables i consum responsable.

Bioterra. Piensa global, actúa local del 7 al 9 de Junio en Irún

En la seva 16a edició, Bioterra és la cita referent en el nord de la península, Comunitat Autònoma Basca i Navarra, i sud-oest de França. Els dies 7, 8 i 9, a Irun, al Recinte firal de Guipúscoa, Ficoba, professionals i consumidors es trobaran amb al voltant de 150 estands en una àrea d’exposició d’uns 2.000 metres quadrats. El Consell d’Agricultura i Alimentació Ecològica d’Euskadi, l’Associació d’Agricultors Ecològics d’Iparralde i la Diputació Foral de Guipúscoa, formen part, entre d’altres, del comitè organitzador.

En la seva 16a edició, Bioterra és la cita referent en el nord de la península i sud-oest de França

La fira es vertebra en tres zones diferenciades per la seva temàtica que són: Bioterra, Naturall i Geobat. A Bioterra tots els productes exposats provenen de l’agricultura, cosmètica i tèxtil ecològics. A Naturall es troben cosmètica e higiene natural, tèxtils i complements naturals, ecoturisme, productes de neteja, filtres d’aire i aigua, etc. i Geobat és la zona dedicada a mostrar al públic assistent quines són les últimes novetats en bioconstrucció, energies renovables, gestió ecològica e informàtica verda.

Bioterra. Piensa global, actúa local del 7 al 9 de Junio en Irún

En aquesta edició s’espera superar els més de 12.000 visitants de l’edició anterior. Conferències, demostracions, tastos, iniciació al ioga, jornada de moda sostenible, prova de cotxes elèctrics, són algunes de les activitats en les quals una bona part dels que acudeixen a la fira participaran en família, com ho han fet en anteriors edicions.

Autora: Montse Mulé, Redactora

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Maig 2019