Organic Food Iberia i Eco Living Iberia, fires internacionals d’alt nivell a Espanya i Portugal que en la seva primera edició aquest any 2019, vénen amb vocació de reflectir la importància del sector orgànic peninsular en clau internacional.

El sector Bio se reúne en Madrid el 6 y 7 de Junio

Organic Food Iberia i Eco Living Iberia. Dues grans fires professionals

En la seva primera edició Organic Food Iberia i Eco Living Iberia es presenten juntes co-organitzades entre Diversified Communications UK i Ifema-Feria de Madrid, amb l’objectiu de fer d’aquest esdeveniment un dels més importants d’un sector econòmic que creix a tot el món. La filosofia de base és la del negoci respectuós amb el medi ambient, que protegeixi els sòls, l’aigua i l’aire, i que generi el mínim de residus. Productors, distribuïdors, majoristes, minoristes i més de 500 expositors del sector ecològic, tant d’Espanya i Portugal com d’àmbit internacional, tenen la seva cita a Madrid els dies 6 de juny de 9:30 a 19:00 i 7 de juny de 9:30 a 17:00.

Gairebé 60 milions de persones són els habitants de la Península Ibèrica, i Espanya és el quart productor en ecològic del món i el primer a Europa. També el consum intern ha evolucionat creixent notablement, sobre un 20%, amb molt camí per recórrer. L’atractiu d’aquest duo firal completament professional és indiscutible.

Organic Food Iberia té com a objectiu la promoció de la indústria ecològica agroalimentària

Organic Food Iberia és la fira professional, formadora, de negocis i networking de l’any. Té com a objectiu la promoció de la indústria ecològica agroalimentària i són les empreses especialitzades en productes agroalimentaris, begudes i vins ecològics els seus protagonistes.

A la fira es podran visitar pavellons regionals i internacionals i participar en conferències i debats. “Disposar d’una Fira professional a Espanya específica sobre els productes agroalimentaris de producció ecològica, és una de les accions incloses en la Estrategia Nacional de Producción Ecológica 2018-2020 elaborada pel Ministerio” són paraules del subdirector general de Calidad diferenciada y Agricultura ecológica, D. Francisco Javier Maté, “Per això ens congratulem que vegi la llum el 2019 aquesta fira a IFEMA que a més suposa reunir els productors de la península ibèrica, amb tota la seva gran diversitat i potencialitat.”

Organic Food Iberia y Eco Living Iberia: el sector Bio se reúne en Madrid el 6 y 7 de Junio

Daniel Valls, president del CCPAE, l’entitat certificadora de Catalunya, destaca la nova oportunitat que brinda la fira als productors i elaboradors “l’aparició d’aquesta fira és conseqüència del fort ritme de creixement del sector ecològic, imparable. Es tracta d’una oportunitat més, un aparador nou per mostrar els nostres productes i oferir els nostres serveis a nivell estatal i internacional.”

A la fira es lliuraran els Premis “Organic Iberia” que votaran els visitants i compradors a la Zona d’Innovació. El Organic Theater és l’espai destinat a ponències, xerrades i tallers on es podrà interaccionar amb líders d’opinió i persones destacades del sector.

El president del consell d’administració de Portugal Food, Amandio Santos comenta sobre la fira: “Organic Food Iberia serà una fira que impulsarà les exportacions i la producció nacional amb certificació ecològica i que aportarà bons resultats no només per al sector primari, sinó també per tota la indústria.”

L’atractiu d’aquest duo firal completament professional és indiscutible

Eco Living Iberia, acull les empreses de productes de la llar, cosmètica i moda ecològica, ètica i sostenible. En ella, s’han creat diferents àrees d’interès on participar i conèixer les últimes tendències del sector, com l’anomenada Zona d’Innovació, on els expositors mostren les seves novetats. Les empreses joves amb productes innovadors es reuneixen a la zona de Start-ups; i els seminaris i ponències dedicades a conèixer els últims desenvolupaments del sector natural i ecològic es podran seguir en l’anomenat Eco Theater.

Diversified Communications UK, organitza les fires comercials Natural & Organic Products Europe a Regne Unit; Nordic Organic Food Fair, a Escandinàvia; i Naturally Good, a Austràlia, que ja són un èxit per als professionals del sector ecològic i s’espera que Organic Food Iberia i Eco Living Iberia s’hi sumin.

Autora: Montse Mulé, Redactora 

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Maig 2019