El proper 1 d’octubre s’inicia el Màster en Cuina Natural i Alimentació Conscient, creat per la biòloga i ecoxef Elena Carrió.

Formación BIO: Nuevo Máster en Cocina Natural y Alimentación Consciente

Alimentar-se de forma saludable i conscient avui dia és una necessitat, perquè l’alimentació és un dels pilars fonamentals per mantenir-se en equilibri, tenir la salut, la força i la confiança que es requereix per orientar-nos cap a on realment volem anar… sense que ens arrosseguem pel corrent.

Però també és tot un repte: hi ha tants punts de vista, tanta informació contradictòria, tanta confusió… i això, unit a la manca de temps i al nostre ritme de vida, pot arribar a produir molt estrès i frustració.

La veritat és que l’alimentació no només ens influeix a nivell físic; també juguen un paper essencial la relació emocional que tenim amb el menjar, les nostres creences i pensaments sobre ella. Per això no n’hi ha prou amb saber què menjar i com preparar aquest menjar: necessitem també posar consciència en el com, quan, per què i per a què mengem, perquè només així podrem obtenir el màxim benefici de l’alimentació en la nostra vida.

elena carrió máster

Elena Carrió és Biòloga, Assessora nutricional, Xef i Professora de Cuina saludable. Es va graduar a The Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de Nova York i és Experta en Nutrició Natural i Holística per l’Institut Holístic d’Higiene Vital de Madrid.

Des de 2011 es dedica a acompanyar amb molt afecte i dedicació a aquelles persones que desitgen prendre les regnes de la seva vida i recuperar la seva Salut, Benestar i Confiança en si mateixos amb una alimentació natural i conscient.

Ara llança aquest Màster Online en Cuina Natural i Alimentació Conscient perquè està plenament convençuda que “l’alimentació és una de les eines més poderoses de transformació personal que tenim actualment a la nostra disposició”, i també “un dels pilars fonamentals per poder assolir el nostre màxim potencial en la vida.”

Aquest nou Màster té una durada de 9 mesos i cada mes s’estudia un nou mòdul, que es compon d’una part teòrica i una altra pràctica (receptes, trucs de cuina …). Tot en format online, de forma fàcil, amb vídeos explicatius molt visuals, fòrums permanents i webinars quinzenals en grup per a la resolució de dubtes.

Segons Elena, el principal valor d’aquest màster és el “suport personal” continuat, ja que no només contesta personalment a totes les preguntes mitjançant els fòrums, missatges privats i webinars en directe, sinó que també inclou 4 sessions individuals amb ella a al llarg del curs.

La comunitat del Màster és un grup de persones que estan en perfecta sintonia amb l’objectiu transformador de la formació i és, per tant, un fòrum molt enriquidor per a tot aquell que desitgi posar consciència també en la seva forma d’alimentar-se i descobrir tot el que necessita per convertir a la seva alimentació en el seu millor aliada.

Segons Elena Carrió, el principal objectiu d’aquest Màster va més enllà d’aprendre a cuinar i alimentar-se de forma saludable, ja que pretén que els alumnes puguin trobar per fi la seva pròpia veu en la seva alimentació i establir les bases d’una nova relació de amor i gratitud amb el menjar, que els permeti viure-la des el gaudi, l’alegria i la confiança.

El Màster Online en Cuina Natural i Alimentació Conscient s’inicia el 1 d’Octubre de 2019 i no tornarà a estar obert fins a Octubre de 2020.

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Setembre 2019