BIOFACH & VIVANESS 2020 amplia el seu espai d’exposicions amb l’obertura de dues sales, premiades pel seu disseny modern, concepte i sostenibilitat, per satisfer la demanda de creixement del sector.

BIOFACH & VIVANESS 2020. ¡Aún más y mejor!

La directora de la fira, Danila Brunner, explica que “Les sales addicionals ens permeten oferir un lloc a 400 expositors més a la fira combinada. Per tant, continuem escrivint la història d’èxit de BIOFACH i VIVANESS i apuntalem el seu paper com a punt de reunió clau de la indústria i exposició del mercat mundial.”

En aquesta edició, es preveu que més de 50.000 visitants de tot el món es reuneixin i interactuïn amb els 3.500 expositors de 100 nacions que presenten els seus productes a la fira combinada BIOFACH & VIVANESS, líder mundial en el sector orgànic.

Es preveu que més de 50.000 visitants de tot el món es reuneixin i interactuïn amb els 3.500 expositors de 100 països

Coneixement i Aprenentatge, Nous Productes i Tendències i Experiència i Descobriment

En aquesta edició, les àrees temàtiques desperten molt d’interès: The Fachhandelstreff per a minoristes especialitzats; nous productes, nouvinguts i star-ups, Premis al Millor Producte Nou, Estand de Novetats BIOFACH; Móns d’ Experiència: Oli d’Oliva, Vi i Vegà. Hi ha un nou espectacle especial: Tot sobre l’aigua: la base de tota la vida està en perill? Associacions, institucions i empreses presentaran els seus projectes i productes relacionats amb l’aigua com a recurs essencial per a la vida.

“Què dóna l’orgànic”. “L’orgànic funciona”. El Congrés BIOFACH
Reptes clau per al futur: aigua neta, sòls fèrtils, biodiversitat

Les conclusions dels estudis científics confirmen que l’agricultura ecològica ofereix solucions als reptes clau del futur, com ara la protecció de l’aigua, el manteniment i la nova creació de sòls fèrtils i la promoció de la biodiversitat. Al mateix temps, protegeix la salut garantint que no es descarreguen productes nocius al sòl, a l’aigua o a l’atmosfera; combat el canvi climàtic gràcies al seu major segrest de carboni i genera ingressos a les zones rurals contribuint així al seu desenvolupament sostenible.

Prince Felix de Löwenstein, President de la Federació Alemanya de Productors d’Aliments Ecològics (BÖLW), diu: “Aquests coneixements científics demostren que l’orgànic representa un sistema econòmic de futur en què els preus reflecteixen la realitat ambiental i la producció d’aliments es gestiona de manera justa i sostenible. L’agricultura ecològica és la manera de transformar realment i eficaçment la nostra producció d’aliments”.

El Congrés és l’ànima del sector

Louise Luttikholt, Directora Executiva de IFOAM Organics Int. il·lustra que: “Els mètodes d’agricultura ecològica proporcionen inspiració a milions (d’agricultors a consumidors) i a regions senceres per treballar junts per aconseguir un futur sostenible adequat per als nostres néts. Cada dia hi ha més persones que trien productes ecològics. Però per al sector orgànic, l’orgànic  significa més que un desenvolupament econòmic positiu. En definitiva, es tracta del fet de mostrar el respecte que mereixen el nostre entorn, l’aigua, el sòl, la biodiversitat, el clima i els cultivadors.”

El Congrés és l’ànima del sector. Aquí es discuteixen molts temes d’interès, com ara com els polítics poden fomentar la transformació de l’agricultura i la cultura alimentària de manera sostenible; quines polítiques i estratègies de comunicació són les més eficients; com l’agricultura ecològica pot contribuir a la lluita contra la fam; canvi climàtic i desertització; i quina és l’aportació de l’agricultura orgànica al manteniment de la biodiversitat.

Autora: Montse Mulé, Editora.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actualel teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Febrer 2020