Article patrocinat. L’alimentació i els hàbits saludables són els que ens ajuden a mantenir-nos en el pes ideal. Hem passat unes setmanes de confinament forçós i la manca de moviment i l’accés constant a la cuina i al sofà, units a la incertesa i ansietat per la gravetat de les circumstàncies, poden haver influït en un augment de pes i una disminució d’energia, també coincidint amb l’entrada de la primavera que ja de per si, és època de regeneració a tots els nivells.

Pautas para mantener nuestro peso ideal

Convé eliminar els hàbits que ens perjudiquen i potenciar els que ens beneficien. Alimentació, exercici físic i suplementació són tres pilars en què recolzar la nostra recuperació i manteniment de la salut.

Alimentació

Amb els dies més càlids podem començar a menjar més amanides, cremes fredes i plats lleugers. Els cereals integrals, ja sigui en forma de pasta, mueslis, pa, etc., amb tota la seva fibra, ens nodriran i ens faran sentir plens. Molt important menjar llegums, que aporten la proteïna vegetal necessària en totes les dietes que vulguin disminuir o eliminar els productes d’origen animal, com carn o peix, i especialment en dietes vegetarianes i veganes. Pel que fa a les verdures podem menjar-les de totes les maneres, al forn, en purés o en saltats amb bolets i algues. Fermentats, germinats i llavors de carbassa, de gira-sol, de sèsam, de lli o de chia ens arrodoniran l’aportació nutritiva en probiòtics i en omegues que necessitem.

Arriben les fruites de temporada en tota la seva varietat: prunes, nectarines, albercocs, cireres,… aquí toca gaudir-les.

Exercici

L’exercici que va quedar relegat al no poder sortir de casa ja no pot esperar més, hem de moure’ns, cada un en la seva circumstància personal, però moure’ns, beure aigua abundant i descansar les hores mínimes que poden canviar per a cada persona.

Suplements

Si volem o necessitem suplementar-nos hi ha una bona oferta de suplements naturals que ens poden ajudar a bloquejar o cremar greixos amb productes que contenen neopuntia, que és una substància natural, o a sentir-nos més satisfets per evitar menjar en excés, si és el que ens cal . Primer podem prendre un bon Detox per depurar l’organisme i eliminar toxines, per a això ens ve bé un preparat que contingui desmodium, per passar a continuació a prendre un preparat amb plantes com el fonoll, la cua de cavall, el te verd, el bedoll i l’extracte de taronger amarg. Finalment, el cafè verd arrodonirà l’efecte general.

PATROCINAT PER
Herbolario Navarro | Casa Fundada en 1771

Herbolario Navarro

Autora: Ana María Rodríguez, farmacèutica d’Herbolario Navarro.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actualel teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Maig 2020