Les flors de Bach poden ser-nos de gran ajuda per a treballar amb la nostra part emocional i energètica i prevenir així l’afectació física.

Fa 90 anys, el cirurgià, bacteriòleg i patòleg Edward Bach escrivia “en l’actualitat la por està exercint un paper de gran importància en la intensificació de la malaltia (…) la por amb el seu efecte depressiu sobre la ment, provoca la descompensació dels nostres cossos físics i energètics preparant així el camí per a la invasió”.

Les Flors de Bach, un camí cap a l'equilibri i la salut

Flors de Bach: equilibri i salut

Bach veia fonamental en el camí a l’equilibri i la salut, rebutjar la por ja que, l’ansietat que ens produeix, ens fa més susceptibles a la malaltia. Potser per això, un dels tres primers remeis que Bach va identificar va ser “mimulus” (mimosa) per desenvolupar el valor i la força en situacions de pors conegudes, la causa de les quals es pot reconèixer.

Mímulus

La flor Mimulus forma part del grup del Temor, el primer dels 7 grups emocionals arquetípics de l’ésser humà que posteriorment Bach va diferenciar. Les personalitats Mimulus necessiten controlar les situacions, són meticulosos, ordenats i introvertits i necessiten confiar molt per compartir el que consideren la seva intimitat.

El grup per als que senten temor inclou flors com Rock Rose , Cherry Plum, Aspen i Red Chesnut

El grup per als que senten temor inclou flors com Rock Rose (per les pors paralitzants, indicat per a malalties sobtades, emergències), Cherry Plum (por a perdre el control), Aspen (pors no recognoscibles) i Red Chesnut (por al que els pot passar als altres).

Les personalitats Rock Rose (Heliantem) són hipersensibles, delicades, vulnerables i amb tendència a reaccions desproporcionades.

Cherry Plum

La flor Cherry Plum (prunera silvestre) es correspon amb personalitats que tenen por a embogir i tenir reaccions desproporcionades i Red Chesnut (castanyer vermell) té a veure amb les persones que temen més pel que els pot passar a les persones estimades i fan propis els seus sofriments.

Aspen

La flor Aspen (trèmol) té a veure amb les personalitats amb tendència a pors inexplicables, una sensació constant d’inquietud i temor que no saben relacionar amb cap cosa coneguda.

Remei rescat

Hi ha una combinació de flors coneguda com “Remei rescat“, en què Bach va incloure 5 flors entre les quals se’n troben dues del grup de la por: Cherry Plum i Rock Rose. A aquestes dues va afegir Star of Bethelem per al xoc, Clematis per a l’atordiment i Impatiens per a la tensió.

BIOFLORAL està situat a les terres volcàniques d’Auvergne (França).

  • El silici de biofloral orgànic procedeix de l’ortiga (Urtica dioica), conreada biodinàmicament. Posseeix un alt contingut de silici, amb una dosificació òptima i una alta qualitat vibratòria que ho fa un producte viu i completament natural amb un fort poder d’assimilació i sense efectes secundaris.
  • El mètode d’extracció del silici és innovador, artesanal i totalment natural, a partir de plantes fresques. L’aigua de font volcànica es dinamitza en una cascada sobre vidres, per una major eficàcia i energia.
  • Sense molècules químiques, sense silici de síntesi o mineral, ni conservants químics.

ESPACI PATROCINAT PER
Biofloral

Logo Biofloral

Autora: Marta Gandarillas, Periodista especialitzada en Salut Natural, Titulada superior en Naturopatia i Terapeuta de Jin Shin Jyutsu.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Desembre 2020

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here