Les nostres cèl·lules, si les imaginem com una bombolla, tenen un contorn, una capa protectora la qual pot rebentar per les esmentades exposicions a radiació de camps electromagnètics. Seria llavors quan un univers complex de símptomes apareix en les persones, el que es coneix com a EHS, que ja hem vist amb anterioritat.

EHS (II) La decisió, depèn de nosaltres?
Terapia amb imants. 123rf Limited©Oscar Gonzalez

Símptomes de la EHS

Serà l’origen o la causa principal? Qui no ha tingut els símptomes habituals d’una grip més o menys severa, insomni, mal de cap, marejos, dolor d’oïda, sensació d’ansietat, angoixa, por, terror? Són símptomes diversos, encara que cert és que l’alarma salta al sistema respiratori, per què?

En aquesta situació d’exposició a freqüències severes, la reacció del nostre cos és òbviament activar mecanismes de defensa, és a dir, el nostre sistema immunitari, a través d’antígens propis. Però depenent de si la persona té ja un historial o no, aquest sistema propi de defensa, en alguns casos, satura a l’organisme de càrregues positives que provoquen un metabolisme àcid i una cascada inflamatòria irreversible. Aquest nombre de pacients que passen per una estada en qualsevol grau de severitat, seguirà probablement amb pèrdua de gust i olfacte o cefalees, o fins i tot fatiga contínua.

Per què?

La resposta és simple, les càrregues positives en el nostre organisme segueixen allà i l’entorn és àcid! Hi ha múltiples alternatives en teràpies naturals que podrien reequilibrar el nostre organisme, i per tant eliminar el / els símptomes clínics.

Hi ha múltiples alternatives en teràpies naturals que podrien reequilibrar el nostre organisme, i per tant eliminar el / els símptomes clínics

Estem davant d’un enemic invisible, a més d’estar en un estat de por que l’únic que li provoca al nostre organisme és el bloqueig del sistema immunitari, de les nostres defenses naturals. Un quadre d’activació de patògens multisistèmic. Recordin: si el nostre cos està alcalí, evitarem moltíssims problemes.

Com poden ajudar les teràpies naturals i quines recomanaria?

El Biomagnetisme o el Par Biomagnètic és una tècnica terapèutica amb excel·lents resultats, per què? Un camp electromagnètic que ens estigui alterant l’organisme, només pot ser bloquejat / inhibit i per tant restaurat per un camp biomagnètic amb una major facilitat, rapidesa i una neutralització de patògens arribant a l’equilibri mitjançant un concepte científicament comprovable, tenir el nivell de pH neutre.

Biomagnetisme Terapèutic

Això és el Biomagnetisme Terapèutic o aplicació de càrregues biomagnéticas, aconseguint reequilibri en sistemes, òrgans, etc., provocant un efecte pràcticament instantani o al cap de poques hores en l’usuari, sense químics. Si a més alcalinitzem el nostre cos, mitjançant no només una nutrició correcta i una aportació extra de vitaminoides, enzims, oligoelements, sinó també amb un bon tractament ortomolecular, haurem declarat la guerra als símptomes, probablement seran imperceptibles, però el més important, protegirem el nostre cos del veritable origen del problema. També la nostra situació mental / emocional exerceix un paper fonamental i la podem tractar mitjançant teràpia floral.

Posin ràpida atenció al que està provocant l’activació; és un camp electromagnètic extern, càrregues positives, protons, que estan en l’atmosfera i provoquen l’activació de microorganismes, especialment als més vulnerables. Si no comencem a pensar, a qüestionar-nos coses, no aconseguirem aturar això. ¡Recordin que no hi ha pitjor enemic que el que no es pot veure o l’ignorant que no vol pensar!

Autor: Jordi Velasco, Terapeuta Holístic a SK21, Salut Karma 21. Soci COFENAT Nº 12284, de l’Associació Nacional de Professionals i Autònoms de les Teràpies Naturals (COFENAT)

ESPAI PATROCINAT PER
Cofenat
La evidencia científica demuestra que las terapias naturales también curan

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Abril 2021

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here