El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) convoca la 34 edició del Premi Aliments d’Espanya, en reconeixement als professionals o entitats que contribueixen a impulsar aquest sector econòmic. Entre les modalitats de la convocatòria, hi ha una categoria destinada a la producció ecològica.

Biogran recibe el premio "Alimentos de España" a la producción ecológica.

Premi Aliments d’Espanya a la Producció Ecològica

La modalitat Premi Aliments d’Espanya a la producció ecològica està enfocada a premiar les accions que, d’una manera global, integrin la conservació de la biodiversitat, el respecte al medi ambient, la potenciació del desenvolupament rural i els recursos locals i la innovació tecnològica, redundant en l’obtenció de productes de qualitat conformes al mètode de producció ecològica.

Qui hi pot participar?

Poden participar explotacions agràries i també empreses alimentàries, amb seu principal dins del territori nacional i amb el certificat ecològic en vigor que acrediti el compliment de la normativa sobre producció ecològica.

Per a formalitzar la participació, els interessats hauran d’aportar la documentació general corresponent: Annexos I i II de la convocatòria, una Memòria amb les actuacions més destacades per les quals es desitja optar al premi i la Documentació complementària que s’estimi oportuna.

La data límit de presentació de sol·licituds és el 30 de març

A més de la documentació general, en el cas del Premi Aliments d’Espanya a la Producció Ecològica, es presentarà el Certificat en vigor i vàlid que acrediti que l’operador que produeix o elabora els productes compleix amb la normativa sobre producció ecològica.

Presentació de candidatures

La documentació es presentarà a través del registre electrònic del Ministeri, en la seva seu electrònica. La data límit de presentació de sol·licituds és el 30 de març (aquest inclusivament). Els premis es lliuraran en un acte convocat a aquest efecte pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

  • Per a més informació, visiti la pàgina web www.mapa.gob.es
  • Accedeix aquí a la seu elctrònica del MAPA.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Febrer 2022