Mercabarna participarà a Organic Food Iberia, la fira internacional de referència d’aliments ecològics de la Península Ibérica, que se celebra a Madrid (IFEMA), el 8 i 9 de juny.

Foto cedida per Biomarket. Edificio Biomarket (Mercabarna)

Mercabarna i les empreses del Biomarket a Organic Food Iberia

L’objectiu és donar a conèixer l’oferta de les empreses especialitzades en aliments bio, situades al polígon alimentari, a possibles clients de la resta d’Espanya, així com d’altres països d’Europa.

Per potenciar la presència a la fira, Mercabarna ha organitzat una missió comercial que permetrà més de 50 reunions B2B al seu estand (Pavelló 7, núm. 7E60) entre empreses situades al Biomarket i distribuïdors d’aquests països.

Mercabarna ha organitzat una missió comercial que permetrà més de 50 reunions B2B al seu estand

Sector Bio

Al Biomarket hi ha 11 empreses majoristes que comercialitzen aliments ecològics. A més, al conjunt de Mercabarna hi ha unes 50 empreses que també comercialitzen aliments frescos ecològics de forma consolidada. La major part són del sector de fruites i hortalisses, però també n’hi ha del sector carni, el sector del peix d’aqüicultura i el de producte sec.

Un 35% d’exportació

Els principals compradors dels productes ecològics que comercialitzen les empreses de Mercabarna són distribuïdors, cadenes de supermercats o de restauració d’Espanya i la resta d’Europa, sobretot dels països del centre i nord del continent, on el consum d’aliments bio està més estès. L’exportació des del mercat majorista de tot tipus d’aliments -ecològics i convencionals- és ja del 35% sobre el total de productes comercialitzats.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Juny 2022