Mediterrani, Origen, Terra, Proximitat, Tecnologia i Innovació. Aquests termes defineixen la nova fira Terra Eco, Fira Mediterrània de l’Agricultura i Producció Ecològica, que veurà la llum els dies 22 i 23 de març a la Comunitat Valenciana.

123rfLimited©ilixe48

Nascuda amb l’objectiu d’impulsar i potenciar al sector agroalimentari ecològic, així com donar visibilitat i dinamitzar les innovacions tècniques en tots els sectors ecològics, Terra Eco reunirà al recinte firal de Fira València a empreses certificades en producció ecològica, operadors, comercialitzadors, majoristes i empreses de biotecnologia agrària.

El certamen busca ser un referent del R+D+I i tecnologia del sector bio, pel que les últimes innovacions tècniques en tots els àmbits de la indústria ecològica hi tindran una presència destacada. Terra Eco compta amb una àmplia oferta expositiva que reunirà, a més de productes frescos i producció ecològica, un gran nombre d’empreses que presentaran les novetats tècniques aplicades al sector.

I juntament amb l’exposició, un ampli programa de jornades i activitats dirigides a la indústria ecològica. El programa de ponències abordarà temes com els bioestimulants i agronutrients, el control de plagues en els cítrics, el maneig integrat de nous agronutrients, l’ús eficient dels recursos o els materials vegetals adaptats a l’agricultura ecològica. Totes les xerrades seran impartides per enginyers agrònoms que compartiran els seus coneixements i experiències amb el sector.

Terra Eco, Fira Mediterrània de l’Agricultura i Producció Ecològica, reunirà al sector els dies 22 i 23 de març a la Comunitat Valenciana

En el Túnel dels Sentits, un escenari impulsat per PROAVA i Productes de Qualitat de la Comunitat Valenciana, es realitzaran tastos guiats de vins, olis i cerveses ecològiques d’origen local.

Amb l’objectiu d’aportar un valor afegit, Terra Eco contempla l’organització d’un ampli programa de jornades i activitats dirigides a la indústria, prèvies a la fira. Entre elles es troben les visites a l’origen de la producció, al camp o als cellers, així com a empreses innovadores on conèixer de primera mà les novetats del sector

Gràcies a l’acció desenvolupada en col·laboració amb l’IVACE INTERNACIONAL, compradors VIP, nacionals i internacionals coneixeran en primera persona el que es cou en el sector.

Terra Eco aposta per donar visibilitat a la importància i el valor de la producció i innovació del sector, així com els beneficis socials, ambientals i econòmics que porta amb si la producció ecològica. Neix per a convertir-se en un punt de trobada referent per a tot l’ecosistema de la producció ecològica. Treballen en el certamen la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana juntament amb Fira València.

Autora: Ariadna Coma, Periodista.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Març 2023