Pol Picazos Muniesa assumeix la direcció general de Biocop a partir d’aquest mes d’abril, en substitució de Joan Picazos Cardó, que continuarà donant el seu suport com a Conseller Delegat. Completaran l’equip directiu Gustavo Castro Segura, com Business Controller, i Miguel Muniesa Picazos, com Supply Chain Director. El relleu generacional de la companyia es produeix quatre anys després d’unir-se a Léa Nature, grup d’empreses familiars europees pioneres en la producció ecològica del qual formen part.

Biocop
D’esquerra a dreta: Pol Picazos Muniesa, Joan Picazos Cardó, Gustavo Castro Segura i Miguel Muniesa Picazos.

El nou director general, Pol Picazos, és el primer membre de la segona generació que liderarà Biocop. La seva trajectòria en la companyia va arrencar l’any 1998. Ha passat per totes les àrees de l’empresa, des del magatzem a les vendes o el desenvolupament de producte. Des de 2018 era el director de vendes i màrqueting.

La nova etapa arriba en un moment de màxima esplendor per al sector bio. El creixement del consum ecològic a escala mundial és del 3,5% i Espanya està entre els deu primers països del rànquing, liderat actualment pels Estats Units, Alemanya i França. “És un privilegi agafar el relleu i també tot un repte“, apunta Pol Picazos, “i vull aprofitar aquesta primera comunicació per a reconèixer la bona influència de la meva mare, Isabel Muniesa, que ens va deixar fa 18 anys i que segueix molt present en l’ADN de l’empresa”.

Després de la seva aliança amb Léa Nature, l’any 2019, Biocop ha ampliat la seva capacitat de producció per a poder donar resposta a la demanda de mercat amb major agilitat, sense perdre el seu tret diferencial: la qualitat dels seus productes i la seva filosofia de consum conscient.

En aquest sentit, en els últims anys s’han anat incorporant noves referències al seu ampli catàleg bio, que a més d’alimentació inclou productes de cosmètica, higiene personal i de neteja de la llar, amb marques com Le Pain donis Fleurs o Eau Thermale Jonzac.

“Formar part d’aquest grup d’empreses familiars pioneres del bio és un clar exemple que es pot créixer i mantenir la competitivitat sense perdre l’essència”, conclou el nou director general de Biocop.

Sobre Biocop

Biocop és una companyia dedicada a la producció i distribució de productes biològics de màxima qualitat nutricional i sabor, amb vocació de regenerar el model alimentari a través del seu compromís amb el consum responsable i la vida saludable. Fundada el 1975, i amb seu a Lliçà de Vall (Barcelona), compta en l’actualitat amb un portafolio de més de 1.100 referències entre productes de la seva marca i de les principals signatures europees. Biocop forma part del grup d’empreses familiars Léa Compagnie Biodiversité.

Més informació a www.biocop.es

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Abril 2023