La pròxima edició de BioCultura, la fira líder en productes ecològics i consum responsable, amplia el seu objectiu amb noves propostes i la presència de 20 experts nacionals i internacionals. Els professionals del sector alimentació, retail o grans superfícies, podran participar d’una sèrie d’activitats dissenyades especialment per a impulsar el sector, entre les quals podem destacar les organitzades per ASOBIO o la d’Associació Vida Sana en col·laboració amb l’Oficina Conjunta de l’Alimentació Sostenible.

BioCultura Barcelona

II Fòrum Professional BioCultura

ASOBIO, l’Associació Espanyola de Productors i Comercialitzadors Ecològics, organitza El “II Fòrum Professional BioCultura” amb la temàtica “Productes Ecològics: Quin Canal? Quin és el Valor?”. La jornada, que tindrà lloc el matí del divendres 5 de maig al Palau Sant Jordi, té com a objectiu reflexionar sobre el paper dels biovalores en la situació actual i la seva integració amb les noves estratègies de negoci multicanal dels operadors ecològics.

Aquesta jornada, dirigida als professionals que desenvolupen activitats professionals en el sector ecològic, comptarà amb un convidat especial, Philippe Delran, cofundador de BIO LINÉAIRES, la revista francesa de referència per als professionals de la distribució ecològica professional i alternativa. Després del fòrum es durà a terme una reunió de taula rodona de la indústria, que reunirà executius de les principals empreses de la ecoindustria del país. La jornada finalitzarà amb networking i berenar entre els participants.

Reservar plaça a: 2n Fòrum Professional BioCultura amb la temàtica “Productes Ecològics: Quins canals?, Quins valors?”

Els professionals del sector alimentació, retail o grans superfícies, podran participar d’una sèrie d’activitats dissenyades especialment per a impulsar el sector

I Jornada Tècnica Professional: Promovent l’alimentació ecològica a Catalunya

El mateix divendres a la tarda, 5 de maig, l’associació Vida Sana organitza, en col·laboració amb l’Oficina Conjunta per l’Alimentació Sostenible, i patrocinada per l’Ajuntament de Barcelona, la segona gran jornada professional, “Iª Jornada Tècnica Professional: Promovent l’alimentació ecològica a Catalunya”. La iniciativa pretén ser un punt de trobada per a reflexionar, aprendre, debatre, connectar, treballar en xarxa amb altres professionals del sector i compartir coneixements entre professionals de diferents àmbits del sector ecològic català. El sòlid programa inclou tres taules rodones que reuniran diversos experts del sector orgànic de Catalunya, seguides d’una sessió de networking només per a professionals. Els temes que es desenvoluparan són:

  • “Diagnòstic de la situació: Reptes i oportunitats del sector de l’agroalimentació ecològica en l’actualitat”
  • “L’oportunitat de la restauració col·lectiva com a motor de la introducció de productes ecològics al consum”
  • “Quan l’agrupació fa la força, la cooperació en la comercialització de productes ecològics”

Reservar plaça a: Iª Jornada Tècnica Professional: Promovent l’alimentació ecològica a Catalunya

Reserva de places

Accés gratuït, però limitat. Reservar plaça en:

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Abril 2023