Era l’any 1979 quan Christopher Dawson es traslladava al Japó per a aprofundir els seus coneixements sobre diferents sistemes agrícoles. Allí es va enamorar de la gent, el menjar i la cultura i va decidir fer del Japó la seva llar durant els següents 18 anys. Va treballar amb productors locals per a ajudar-los a complir les normes ecològiques internacionals i poder fer arribar els seus productes a un públic internacional més gran. Amb la missió de fer els aliments ecològics de qualitat accessibles a tothom i mostrar els beneficis i l’abundància d’una dieta ecològica i plant-based, el 1993 va fundar Clearspring. Des de llavors, les gammes guardonades de la marca es gaudeixen a tot el món.

Clearspring: 30 anys
Maria Dawson, Directora Comercial de Clearspring

Clearspring ha recorregut un llarg camí des dels seus inicis, quan només oferia un nombre reduït de productes japonesos ecològics especialitzats. Avui oferim més de 280 productes en 29 categories, que inclouen especialitats japoneses ecològiques, olis italians ecològics, aperitius, pasta i cremes de fruita seca. El que no ha canviat és el nostre compromís d’oferir productes de gran sabor, elaborats amb ingredients integrals, ecològics i d’origen vegetal”, explica Maria Dawson, filla del fundador i Directora Comercial de Clearspring.

Pioners en especialitats japoneses i aliments d’alta gamma, la marca ofereix productes ecològics elaborats amb receptes intemporals i mitjançant mètodes tradicionals. Des de les seves oficines situades a l’oest de Londres, l’equip de Clearspring viatja per tot el món a la recerca de productes d’alta qualitat que compleixin amb estàndards exigents. Avaluen la puresa dels ingredients i les pràctiques de fabricació ecològiques de cada ingredient per a oferir productes rics en nutrients, sense additius artificials ni sucres refinats.

Des de les primeres sopes de miso, fins a l’extens catàleg de productes ecològics certificats que la marca presenta avui, Clearspring continua innovant perquè les seves gammes segueixin creixent. “Volem convidar a més gent a descobrir el gran sabor de Clearspring. Una manera de ferho és augmentar la inversió en el desenvolupament de nous productes, creant productes únics i mescles de receptes, respectant sempre les tradicions i mantenint la integritat dels aliments”, apunta Maria Dawson.

Tres dècades després del seu naixement, la missió i objectiu de Clearspring es mantenen: “treballar i contribuir cada dia a convertir un acre de terra en ecològica”.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Maig 2023