En un compromís continu amb la transmissió de coneixements sobre producció ecològica i agroecologia, la Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica i Agroecologia (SEAE) edita, trimestralment, la revista Ae.

Ae

Es tracta d’una publicació, en paper i versió digital, dedicada a la divulgació tècnica, científica i social gràcies a la diversitat de seccions que la componen: entrevistes a persones clau de tota la cadena agroalimentària ecològica, articles de fons amb les darreres investigacions o projectes de referència, continguts sobre producció vegetal, alimentació i consum responsable, desenvolupament rural, legislació… i fins i tot fitxes pràctiques sobre ecoreceptes, llavors, races autòctones, plantes medicinals i insums.

L’essència d’aquesta publicació rau en la seva filosofia: comunicar i divulgar iniciatives i novetats en Agroecologia des del seu estudi o pràctica com a filosofia de vida, relacionada amb una altra forma alternativa de produir i consumir informació i alimentació. La Revista Ae dóna veu al moviment agroecològic “des de baix” per aconseguir una transformació ecosocial.

A partir d’ara, trobareu trimestralment a Bio Eco Actual un espai per descobrir els continguts del proper número d’Ae. A l’edició de primavera, titulada “No hi ha agroecologia sense producció ecològica”, abordarem la importància de la certificació ecològica i el reglament que la sustenta juntament amb temàtiques com el greenwashing, l’etiquetatge, o la diversitat d’agricultures.

Autora: Sara Serrano Latorre, Redacció Revista Ae

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Juny 2023