Des que l’any 2008 va iniciar la seva expansió territorial, Herbolario Navarro ja ha aconseguit tenir més de cinquanta botigues físiques per tot el territori nacional al que se suma del seu canal de venda online. La signatura valenciana acaba de tancar 2022 amb unes vendes que superen els 36 milions d’euros, la qual cosa suposa un increment de més del 7% respecte a l’exercici anterior. A més, la companyia té en les seves previsions seguir amb aquest augment de vendes el 2023 i aconseguir els 42 milions d’euros, és a dir, un 15,69% més que en el 2022.

Actualment, la signatura compta amb més de 50 establiments que conformen la xarxa que tenen amb més de 360 empleats. “El nostre repte continua sent tenir presència en totes les províncies d’Espanya per a convertir-nos en líders a escala estatal i oferir a totes aquelles persones que volen cuidar la seva salut de manera natural els millors productes. I estem en bon camí” afirma Pepe Navarro, director general de la companyia.

En aquest sentit, la companyia planeja obrir l’any vinent la seva primera botiga a Andalusia i a Aragó. A més, per al 2026 la signatura té elaborat un pla d’expansió que contempla 20 noves botigues, així com ocupar més de 500 persones.

L’empresa continua amb la seva aposta per la sostenibilitat i la reducció de l’impacte de la seva activitat en el medi ambient en els últims anys amb polítiques com el consum d’energia 100% verd en tots els seus centres o la introducció de plaques solars en els seus centres logístics.

Alineats amb els Objectius del Desenvolupament Sostenible, col·laboren amb l’app contra el desaprofitament alimentari ‘Too Good To Go’ i ja han aconseguit salvar des que el van posar en marxa 60.000 packs de productes aptes per al consum, però no per a la venda i evitar que es converteixin en residu.

Per a més informació visiti www.herbolarionavarro.es

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Juliol 2023