Agrupar el màxim nombre de botigues independents per generar sinergies, coneixement, força i volum. Aquest és l’objectiu de NaturaSì a Espanya, un projecte de nova creació amb el suport de dos actors de gran trajectòria: NaturaSì Italia, principal grup italià d’alimentació ecològica, i Bioconsum, el tercer operador més important del sector BIO espanyol.

NATURASI

Les botigues associades són diverses, però tenen coses en comú: volen treballar millor, volen treballar acompanyades i volen millorar-ne la rendibilitat, tot mantenint la seva independència. Una situació idònia i a l’abast de tots els propietaris de botigues del sector especialitzat que vulguin un futur sostenible i pròsper.

Professionalització i viabilitat

Són moltes les hores que els botiguers i botigueres es passen darrere del taulell, fent comandes, posant producte als prestatges… La feina és intensa i mai no s’acaba. Pocs tenen temps per analitzar i pensar en estratègies. I és que gestionar una botiga d’alimentació ecològica és complexa perquè hi ha molts àmbits: el dia a dia de la botiga, estratègia comercial, gestió d’equips, màrqueting, planificació i organització, etc. NaturaSì Espanya va néixer per donar solució a aquesta realitat.

25 botigues ja s’han unit a l’ecosistema NaturaSì

Les botigues de l’ecosistema NaturaSì reben una àmplia gamma de serveis. L’equip de l’oficina central de NaturaSì ofereix acompanyament i formació, així com accés a una plataforma logística pròpia, acords amb les marques principals del sector, serveis d’informàtica i de màrqueting, entre d’altres. A través d’aquest projecte, les botigues tenen accés a una plataforma logística que els permet adquirir gran part del seu assortiment de manera eficient, optimitzant els costos i la gestió d’inventari. La compra directa a les seves plataformes permet concentrar les compres i treballar amb menys proveïdors.

El projecte també contempla la creació d’acords estratègics amb les principals marques del sector, cosa que brinda a les botigues accés a productes d’alta qualitat i reconeixement.

La consultoria i suport a la botiga es realitza de forma personalitzada, però hi ha una dinàmica de participació entre totes les botigues NaturaSì i les persones consultores on es comparteixen dades, coneixements, experiències i aprenentatges.

L’accés a les marques pròpies Rel, Nadiu, NaturaSì i Sì Esenciales afegeix valor addicional

El projecte inclou serveis de màrqueting i promoció per augmentar la visibilitat de les botigues. Compartir marca i treballar sota una mateixa ensenya és una opció recomanada però no obligatòria. L’acompanyament, l’assessorament estratègic i les marques pròpies són molt valorats.

El valor de les botigues independents

NaturaSì busca crear un autèntic ecosistema i comunitat al voltant del sector ecològic. L’ambició és fomentar la col·laboració entre pagesos, productors, botigues i consumidors a tot el territori, promovent el creixement d’un model que emfatitza la producció biodinàmica i el suport a productes locals, que promet elevar la qualitat i la sostenibilitat de les botigues independents i enfortir l’oferta de productes ecològics a tot el país.

En unir-se a aquesta xarxa, les botigues independents no només es beneficien de l’experiència i dels recursos compartits, sinó que també contribueixen a promoure un estil de vida més conscient i sostenible a Espanya. Augmenta la rendibilitat del teu negoci, estalvia temps i creix formant part d’una comunitat de propietaris de botigues com tu. Amb NaturaSì és possible!

Contacte per a més informació:
Tel: 973 283 109
Email: naturasi@bioconsum.com
Web: www.bioconsum.com/es/naturasi

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Octubre 2023