La signatura d’alimentació sostenible Herbolario Navarro inaugura la seva nova botiga experiencial que comptarà, a més, amb una cafeteria. Per a aquest nou herbolari, la companyia repeteix formula i torna a situar-se en un centre comercial, en aquesta ocasió, a Imaginalia, a Albacete.

Herbolario Navarro Albacete

La marca vol projectar així el seu ADN i identitat a través d’aquest nou espai en el qual s’ha cuidat fins al més mínim detall i en el qual persegueixen elevar l’experiència de compra i l’atenció personalitzada.

“Les botigues experiencials ens ajuden a connectar millor amb la nostra clientela. Hem comprovat que, a través de diferents experiències físiques i sensorials poden xopar-se de l’essència de la signatura. A més, en la cafeteria podran descobrir el gran univers de possibilitats que té l’alimentació natural”, apunta Pepe Navarro, director general d’Herbolario Navarro.

Amb una superfície de 368 metres quadrats, aquest herbolari disposarà d’una cafeteria en la qual tots els productes seran ecològics, es prioritzaran les opcions vegetarianes i veganes i s’oferirà un menú diari saludable. A més, tota la botiga compta amb vegetació, entre la qual es troba una olivera, per a aconseguir que la clientela s’evadeixi i gaudi d’una experiència completa.

D’aquesta manera, la cadena suma ja quatre establiments en grans superfícies i una nova botiga a Albacete. “Hem observat que la fórmula botiga en centre comercial ens funciona i aconseguim captar a nous consumidors i consumidores que tenen el seu primer contacte amb l’alimentació sostenible i els productes ecològics, a més d’oferir més servei a la clientela habitual”, explica Navarro.

Aquesta nova botiga se suma a la xarxa de més de cinquanta botigues que la signatura té per tota Espanya, a més del seu canal de venda online. A més, l’establiment incorporarà cinc persones a l’equip de professionals que té l’herbolari i que ja supera les 350 persones ocupades.

La nova botiga experiencial comptarà, a més, amb una cafeteria

L’empresa ha apostat durant aquest any fermament per la sostenibilitat i la reducció de l’impacte de la seva activitat en el medi ambient en els últims anys amb polítiques com el consum d’energia 100% verda en tots els seus centres o la introducció de plaques solars en els seus centres logístics.

Alineats amb els Objectius del Desenvolupament Sostenible, col·laboren amb l’app contra el desaprofitament alimentari ‘Too Good To Go’ i ja han aconseguit salvar des que el van posar en marxa 60.000 packs de productes aptes per al consum, però no per a la venda i evitar que es converteixin en residu.

Sobre Herbolario Navarro

Herbolario Navarro és un referent a nivell nacional en el canal herbolari i de’eco-botigues ecològiques. Amb més de 50 botigues físiques i un canal de venda en línia, la companyia adapta la herbodietética i els productes naturals a les tendències i necessitats de cada època per a acostar la salut natural i el benestar a tots els seus clients.

Més informació a www.herbolarionavarro.es

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Novembre 2023