2024: La Corunya, BCN, Madrid. Aquest 2024 es compleixen 40 anys del naixement del projecte BioCultura, que va veure per primera vegada la llum a Madrid gràcies al suport d’Enrique Tierno Galván, aleshores alcalde de Madrid. En aquell moment encara no es parlava d’agricultura ecològica, ni orgànica, ni biològica. Ha plogut molt des de llavors.

Tens gana de sitopia: vine a descobrir-ho

Sitopia (del grec sitos -aliment- i tópos -lloc-) és el missatge que aquest any llança la promoció de la fira. Com els aliments i els hàbits de consum poden protegir el món i dibuixar escenaris menys (o no) distòpics per al que ha de venir. Cal canviar el model. Ens cal progressar, prosperar… Només així podrem tornar a l’harmonia amb el món natural i amb nosaltres mateixos.

La primera fira de la temporada serà a La Corunya, se celebrarà a EXPOCoruña, de l’1 al 3 de març. Amb un notable èxit a la passada edició, visitada per prop de 14.000 persones que van omplir els passadissos de la fira, les sales d’activitats i tots els espais del recinte firal. Esperem també superar la xifra d’expositors, arribant als 140, i ocupant uns 1.800m2 nets de productes, ecoturisme, vida i propostes de futur.

L’atractiva barreja de l’oferta, protagonitzada principalment pels productes ecològics més l’ecoturisme, està donant molt bons resultats.

Autor: Associació Vida Sana.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Gener 2024