{videobox}41801235{/videobox}      Cinema Ecològic
La Voz del Viento
Director Carlos Pons
Jean Luc Danneyrolles, pagès de la Provença Francesa i Carlos Pons, documentalista Espanyol, organitzen un viatge cap a Granada a la trobada de projectes socials alternatius.

S’enrolen un càmera i parteixen durant els grans freds de febrer del 2012, portant amb si com a moneda de canvi una gran col·lecció de Llavors.Utilitzant com a fil conductor les llavors que es van intercanviant durant el viatge i les trobades amb 35 dels moltíssims projectes que estan germinant a la Mediterrània occidental, reflexionarem sobre aquest altre viatge col·lectiu cap al nou món, al voltant de l’agroecologia, el decreixement , la cooperació, la permacultura, l’empoderament personal i popular i el canvi de paradigma (del material / econòmic al factor humà i més enllà). El testimoni d’un moviment que creix …. Un altre món és possible aquí i ara.