{videobox}qv_oNCktKwg{/videobox}      Cinema Ecològic / Documental
Las tres vidas de Pedro Burruezo (trailer)
Director José López Pérez
El documental explica la història del músic i artista Pedro Burruezo basant-se en les tres àrees principals en què es divideix la seva vida:

La part musical ( porta 30 anys en la música i amb el seu primer grup , ” Claustrofòbia ” , va aconseguir que un dels seus discos fos considerat com el millor de l’any a la revista “Rock de Lux ” . El seu grup actual , “La Bohèmia Camerata ” , és un dels millors del panorama ) , l’eco- activista ( és redactor en cap de la revista” The Ecologist ” i viu amb intensitat el món de l’ecologia ) , i el Misticisme , sobre el pensament i la cultura ( mostra una visió pròpia del món actual , d’aquesta societat que viu una profunda confusió ) . Aquestes parts en què es divideix el documental s’acompanyen de diverses actuacions de ” Burruezo i la Bohemia Camerata ” (també apareix la Coral Cypsella de Sant Feliu de Guíxols a concert de l’Auditori de Barcelona ) , rodades expressament per a la pel · lícula, i de material d’arxiu sobre l’època de ” Claustrofobia ” . Diferents entrevistes amplien el missatge , incloent a Pedro com a punt de partida.