SABER-NE +  On Omplir el cistell
A Barcelona des de l’any 2000, Bio Space és un espai de 500 metres on trobem més de 8000 referències de producció ecològica.

Bio Space és símbol de progrés social i compromís ecològic, situada al cor de l’Eixample de Barcelona, aquesta empresa familiar, amb vocació comercial al llarg de diverses generacions, ajuda a que el dia a dia sigui més harmònic, avui dia amb l’Artur i la Lidia al capdavant.

El seu constant interès en apropar-nos a la seva filosofia de vida, l’ecologia, en què cada petit gest repercuteix directament al nostre planeta i en nosaltres mateixos de manera positiva a través de l’alimentació i els cursos i tallers que organitzen, afavoreix el respecte pel medi en el que vivim. Bio Space ja va ser reconeguda amb el premi a la millor botiga d’Espanya l’any 2009 per BioCultura (Fira de Productes Ecològics i Consum Responsable més important d’Espanya ) i és, a dia d’avui, el comerç líder de Barcelona en productes frescos, per a celíacs, vegans, crudívors, biodinàmics, macrobiòtics, sense lactosa, tots estan representats, igual que la dietètica i complements, higiene i cosmètica, roba i calçat, llibres i altres estris útils i sans per a la llar.Foto-333 wewb

BioEco Actual
De quina manera Bio Space afavoreix el consum de productes ecològics?

Bio Space
Bio Space,a més de Supermercat Ecològic, és també un equip humà, amb afany de servei i aprenentatge diari, que sap transmetre l’alegria i bon ambient que es percep i es gaudeix al comprar, amb calma i sense maldecaps. Per això en cada departament o secció important hi ha un responsable a qui poder-se dirigir perquè l’aconselli, o el dirigeixi a la persona adequada per a poder-lo assessorar més encertadament . En qualsevol cas, sempre, d’una o altra manera, el consumidor ha de sortir satisfet i es busca una solució.Tenim la targeta ” Club Bio Space ” amb la qual els nostres clients poden acumular punts en funció del volum de compra i gaudir-los en descomptes quan vulguin i en els productes que més li interessin a més dels descomptes habituals en molts dels productes del comerç que s’acumulen als de la targeta. Aparcament. Lliurament a domicili. Facilitem les degustacions de productes, així com els tallers i cursos de nutrició per a la correcta utilització dels aliments.
De tota manera sempre queda camí per recórrer, així que seguirem treballant, aprenent i millorant per oferir la millor qualitat, el millor servei i la millor oferta, introduint nous productes que creiem interessants, les últimes aportacions, el peix i els productes biodinàmics demeter.

BioEco Actual
Si no podem desplaçar-nos al vostre comerç, podem comprar per internet? en quin termini lliureu la comanda?

Bio Space
I tant, la pressió de la demanda ens va portar a plantejar-nos poder complaure al major nombre de consumidors de productes ecològics a través de la venda on- line i en aquest cas van ser els joves, la quarta generació, els que van abordar el projecte, que fa poc més d’un any que funciona, i, el que inicialment era d’ àmbit local, avui dia, gràcies a la bona acollida, ja es distribueix a tot el territori nacional en 24/48 hores.

BioEco Actual
Com es reflecteix la filosofia ecològica a Bio Space?

Bio Space
Al llarg del temps hem anat realitzant petites accions que anem incorporant gradualment. Vam ser els primers a implantar les bosses biodegradables, i encara que en aquells moments va costar bastant, avui ja ningú s’estranya que ha de contribuir a la millora mediambiental, vam reduir el consum de bosses a la meitat. Reciclem les caixes (per als clients i enviaments a domicili). Retornem els envasos de vidre (alguns proveïdors ens els abonen). La neteja es realitza amb productes que contenen microorganismes actius (totalment innocus per a la salut ) i dels que disposem per a la venda. Continuem incorporant petits proveïdors de proximitat que ens porten producte fresc cada dia, llet, fruita, verdura, carn, pa,… A més del reciclatge de residus habitual. És a dir, que intentem reflectir la nostra forma de vida, no només en l’alimentació, sinó mimant el cos amb cosmètica natural, augmentant el nostre coneixement a través de la lectura de tots aquests temes que ens ocupen, en línia amb la nostra inquietud pel creixement personal, i asserenant  l’esperit amb ioga i meditació, des de fa bastants anys. Així que el que fem ens agrada i ens fa feliços, pel que fa a la resta ens lliurem a la sincronicitat i el Tao.

BIO SPACE – Carrer de València, 186. 08011 Barcelona – Tel 93 453 15 73 – info@bioespacio.com – www.bioespacio.com