La presentació de la nova beguda de coco de Bjorg a Innoval consolida la posició de Qbio com a empresa focalitzada en la innovació i el desenvolupament del sector ecològic a Espanya

Qbio serà una de les empreses expositores en la nova edició d’Alimentària 2014, un dels salons d’alimentació i begudes més importants del món amb 3.800 empreses expositores, 95.000 metres quadrats i més de 140.000 visitants procedents de 140 països de tot el món.

La bona marxa del sector ecològic ha animat la companyia a apostar per la trobada, que se celebrarà del 31 de març al 3 d’abril a Barcelona, amb un doble objectiu. D’una banda, presentar les últimes novetats de marques líders a Europa com Bjorg, Clipper o Isola Bio i de l’altra, reforçar la presència internacional de la marca Quinua Real®, especialitzada en la distribució de productes elaborats a base de quinoa ecològica boliviana.

La innovació i la qualitat com a carta de presentació

Qbio centra la seva filosofia empresarial en la distribució dels millors i més innovadors productes existents al mercat ecològic internacional i per això ha decidit presentar la nova beguda vegetal de coco Bjorg a Innoval, l’aparador de noves tendències d’Alimentària 2014 on les grans marques donen a conèixer els seus productes estrella.

L’estand de Qbio es troba al Pavelló 2 carrer C estand 36.

STAND-QBIO-ALIMENTARIA-2014Sobre Qbio, productes orgànics

Qbio és un distribuïdor de productes ecològics l’objectiu principal del qual és garantir i oferir al consumidor una selecció dels millors productes existents al mercat. Neix amb el propòsit d’assegurar una qualitat en tots els seus articles i per això importa a Espanya productes procedents d’aquells països que tenen una cultura ecològica més madura i avançada. Distribueix productes de marques de referència a nivell internacional com Bjorg, Isola Bio, Clipper, Quinua Real®, Pacari, Alci Nero, Whole Earth o Tartex.