Logo Vinum Nature Vinos Ecológicos Barcelona

El passat dijous 27 de març es va celebrar al museu Marítim de Barcelona la segona edició del Saló Internacional dels vins ecològics, naturals i bio-dinàmics Vinum Nature.

Una fira adreçada als professionals del sector i que amb la presència de 87 cellers i gairebé 2.000 visitants ha assolit els objectius fixats per a aquest any. Vinum Nature Barcelona 2014 es consolida doncs com un veritable punt de reunió dels productors dels vins ecològics amb els seus potencials compradors, distribuïdors i prescriptors.

A la fira, inaugurada pel Sr. Jordi Bort (director general INCAVI / CEO PRODECA), pel Sr. Francesc Olivella (director de la DO Penedès) i pel Sr. Pablo Chamorro (director d’Ecomundis i màxim responsable de Vinum Nature Barcelona), van ser lliurats els Guardons Vinum Nature Golden Leaf 2013 i Vinum Nature Acció Sostenible. Atorgats respectivament als millors vins ecològics de la Guia Vinum Nature i a les bodegues amb millors pràctiques mediambientals. Vinum Nature Barcelona 2014 va reunir la mostra més gran de vins ecològics, naturals i bio-dinàmics, convertint-se en un referent per a aquesta categoria de vins. La concentració de cellers de producció també anomenada biològica o orgànica en les nostres regions vitivinícoles i la seva oferta de qualitat, es van expressar en un format showroom (tasting tables).

La fira va incloure una innovadora sala de tasts amb sistema d’àudio individual per als assistents i un auditori on es van impartir conferències d’interès. Vinum Nature Barcelona 2014 va disposar d’un Set de TV, per mostrar des d’ara valoracions i manifestacions dels seus participants. L’equip editorial de la Guia Vinum Nature continuarà la promoció dels vins exposats a Vinum Nature Barcelona 2014 a través de la campanya de consum anomenada “Destapa Ecològic / Uncork Orgànic”. Proposta adreçada a més de 2.000 bars i restaurants i 200 punts de venda de vins. 


Tot l’equip organitzador de Ecomundis Editorial i Xavier Nolla, en qualitat de director executiu durant l’esdeveniment, trasllada l’agraïment més sincer a tots els cellers expositors, als patrocinadors i col·laboradors que junts fan possible l’èxit de la fira Vinum Nature Barcelona. 


VN14Pablo Chamorro agraeix a tots els visitants la seva assistència i personalment les felicitacions rebudes i ens emplaça a la propera edició Vinum Nature Barcelona 2015 que tindrà lloc al mateix Museu Marítim de Barcelona durant el dia 31 de maig de 2015, amb un format obert al públic i un espai gastronòmic inclòs i dilluns dia 1 de juny com a sala dirigit al professional amb el mateix format que hem pogut gaudir aquest any.

La fira comptarà amb noves accions de comunicació directa amb importadors i distribuïdors del nord d’Europa i col·laboracions en l’àmbit de la Unió Europea.