EcoSí 2014 28/05/2014
La il·lustradora Roser Capdevila i el periodista Gaspar Hernández, premis EcoSí 2014.

Els guardons reconeixen també l’agricultor biodinàmic Joan Salicrú i l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis.

La il·lustradora Roser Capdevila, el periodista Gaspar Hernández, l’agricultor biodinàmic Joan Salicrú i l’escola Castellum de Sant Julià de Ramis rebran aquest divendres els premis EcoSí 2014. Els guardons s’entregaran en l’acte d’inauguració oficial de la fira.

Els premis EcoSí es van crear fa tres anys per reconèixer aquelles persones, empreses i entitats que treballen per a la cultura ecològica i en uns valors similars als que projecta EcoSí. Els guardons premiaran la trajectòria de la il·lustradora catalana Roser Capdevila, creadora de ‘Les Tres Bessones’ que, a més, serà la padrina d’aquesta edició del saló. La biografia de Roser Capdevila, una de les grans figures de la il·lustració a Catalunya, comprèn més de 300 títols publicats a diferents països. La seva obra ha estat traduïda del català a totes les llengües majoritàries i ha escrit i dibuixat per a editorials de França, Alemanya, Àustria, Itàlia, Canadà, Bèlgica i Japó.

També es premiarà el periodista i escriptor Gaspar Hernández. Actualment dirigeix i presenta el programa ‘L’ofici de viure’ de Catalunya Ràdio sobre creixement personal, psicologia positiva i nova espiritualitat i ha escrit diversos llibres, el darrer dels quals ‘La Terapeuta’, aquest mateix any.

Els premis EcoSí 2014 reconeixeran també la trajectòria de Joan Salicrú, agricultor biodinàmic i un dels pioners d’aquest tipus de cultius a Catalunya; i de l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis, que proposa un model educatiu on els escolars siguin els protagonistes dels seus aprenentatges i amb una clara unió entre els mestres, els infants i les famílies.

Article sobre EcoSí 2014