Traldis Porta 01/08/2014
Transport Sostenible: Traldis Porta incorpora dos nous camions Euro 6 a la flota de vehicles.

El grup Traldis Porta, empresa compromesa amb el medi ambient, especialitzada en transport logístic a Andorra, Pirineus i Canàries, acaba d’incorporar dos nous camions a la seva flota de vehicles. Amb les noves incorporacions, la companyia ara disposa d’un total de 35 vehicles propis adaptats perfectament a les mercaderies que han de transportar i als trajectes que han de realitzar.

El dos nous camions de Traldis Porta responen a la categoria Euro 6, que es comercialitza des de principis d’any i que compleix amb la normativa europea més estricta per reduir les emissions contaminants.

Així, les noves adquisicions disminueixen a més de la meitat l’emissió d’òxid de nitrogen i esdevenen dels vehicles més respectuosos amb el medi ambient que hi ha en aquests moments en el mercat.