global recycled

Organic-Market.Info 09/09/2014
Nova versió de la Norma Global de Reciclatge (Global Recycled Standard).

Textile Exchange, a través de la tasca del Grup Internacional de Treball GRS, ha llançat una nova versió de la Norma Global de Reciclatge (Global Recycled Standard).

El GRS proporciona a les empreses una eina per garantir la identitat dels materials reciclats a través de les etapes de producció, amb requisits  addicionals de processament per crear una norma completa  de producte. La revisió de la norma inclou diversos canvis significatius.

La verificació del material recuperat abans de reciclar, establerta per la Recycled Claim Standard, és ara una part integral de la norma. La revisió de la norma també inclou requisits socials i ambientals més forts que s’apliquen a la totalitat de la planta certificada. Potser el canvi més significatiu és l’addició de requisits químics. GRS V3 inclou restriccions als productes químics utilitzats en la producció de productes GRS. Les restriccions es basen en l’assignació de codis de perill, en lloc de les proves en contra d’una llista de substàncies restringides. L’efecte desitjat de la GRS és proporcionar marques que serveixin per fomentar la innovació en l’ús de materials reciclats, per encoratjar i recompensar un compromís fort amb les millores socials i ambientals en la producció, per establir una major transparència en la cadena de subministrament, i per proporcionar una millor informació als consumidors.

El Grup Internacional de Treball l’integraven representants de cinc organismes de certificació: Control Union, ICEA, IMO, Intertek, i SCS Global ServicesLa norma, documents relacionats, i informació addicional estan disponibles aquí.

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here