Ecoviure 11/10/2014
Fira Ecoviure 2014: del 17 al 19 d’octubre a Manresa.

Enguany la 16ª edició de la fira Ecoviure tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 d’octubre al Palau Firal de Manresa.

Ecoviure va néixer l’any 1997 amb la intenció de servir de punt de trobada a les persones i professionals que, des de diferents àmbits, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta.

ecoviureLa Comissió Organitzadora d’Ecoviure està formada per entitats, administracions, empreses, sindicats, professionals i consumidors dels diferents sectors implicats. Uns criteris d’admissió fixats i revisats per aquesta comissió, asseguren que el què s’exposa en qualsevol dels seus àmbits està en consonància amb les finalitats d’Ecoviure. Bio Eco Actual també estarà present a la fira, amb una distribució “in situ” de 1.000 exemplars. mas info

Llegir Article publicat a Bio Eco Actual sobre Ecoviure 2014