Sara Muñoz dirigeix El Granero Integral amb l’entusiasme i la il·lusió que li ha transmès el seu pare Isaías. Aquesta filosofia familiar s’ha transformat en un valor que respiren les més de 110 persones que formen l’equip humà que dia a dia fa possible que El Granero Integral creixi en coneixement i productivitat i ens apropi a nosaltres, els consumidors, al benestar mitjançant tota una extensa gamma de productes ecològics, amics del nostre cos, sostenibles amb el medi ambient i ètics amb els productors.

Bio Eco Actual
Produir i transformar productes ecològics és entendre l’alimentació no només com un negoci més, és una responsabilitat i compromís amb el planeta i els seus habitants. Com guardeu aquest equilibri?

Sara Muñoz
El nostre major privilegi és que gaudim amb la nostra feina perquè sentim que contribuïm a millorar globalment el planeta i deixar un futur millor, per la qual cosa ho fem d’una manera natural i aplicant el sentit comú.

Preval la qualitat i el bon fer i la constant recerca de la innovació, desenvolupant nous productes així com atenent a la demanda de productes que ens sol·liciten els nostres clients i consumidors.

Bio Eco Actual
El món vegetal, els arbres, les plantes i les hortalisses, necessiten aire net, aigua, sol i una terra rica en nutrients, la natura es repeteix … som part d’ella, nosaltres també necessitem algun tipus de complement?

Sara Muñoz
El més important és portar una alimentació i estil de vida sa i equilibrat.

POTS DE VIDRE

Per la forma de vida, treball, estrès, de vegades no podem i necessitem suplementar la nostra alimentació amb complements, i aquests també poden ser ecològics. A El Granero portem treballant diversos anys en això sent un dels pioners a Espanya en fabricar complements ecològics certificats, complint les mateixes exigències de control de qualitat i selecció de les millors matèries primeres que l’alimentació.

Bio Eco Actual
Quin quadern de bitàcora segueix el vostre departament de R + D recerca i desenvolupament? 

Sara Muñoz
Elaborar nous productes ecològics amb nous ingredients, textures i sabors o que per la seva composició tinguin una aportació nutricional extra.

Productes orientats a les diferents necessitats dels consumidors, tenint en compte sempre les tendències del mercat, i beneficiosos des del punt nutricional i mediambiental.

lab3Bio Eco Actual
Certificar un producte, controlar l’origen i la qualitat de les matèries primeres i transformar-lo i produir-lo, tot aquest procés està en cada producte de El Granero Integral, podries explicar breument com estan connectades aquestes fases entre elles?

Sara Muñoz
Homologuem cada proveïdor amb el qual treballem per complir els nostres estàndards de qualitat.

A més cada vegada que rebem matèria primera, tot i venint certificada, realitzem novament els controls més exhaustius analitzant una sèrie de paràmetres protocol·litzats. Addicionalment tenim diversos controls en les nostres línies de fabricació i un últim control de producte acabat.

Gràcies a aquests processos aconseguim tenir la traçabilitat del producte totalment controlada des de la matèria primera fins al producte en el punt de venda.

FOTO TORTITAS RETALLADABio Eco Actual
Quin protocol de certificació teniu establert per desenvolupar un procés segur, sense riscos en la producció alimentària?

Sara Muñoz
A part de tots els controls que complim per a la certificació ecològica, des de l’any 2012 tenim implantades les normes de seguretat alimentària IFS i al 2013 les vàrem implantar en la nostra producció de Complements Alimentaris fet que  ens ha ajudat a millorar encara més els nostres productes.

Bio Eco Actual
Amb aquestes garanties de qualitat esteu per sobre dels estàndards habituals i avançats al nostre temps, esteu sembrant per al futur?

Sara Muñoz
La nostra prioritat com a companyia és garantir la qualitat dels nostres productes de manera que tenim implantat un sistema de qualitat molt estricte que unit a la certificació ecològica ens dóna la seguretat de tenir un producte segur.

Va ser un treball dur que no s’hagués aconseguit sense tot el nostre equip, que va entendre que era objectiu prioritari de marca i companyia.

Hem treballat de forma conjunta amb els nostres proveïdors per aconseguir, millorar i transmetre aquesta garantia de qualitat en el sector ecològic.