El Cantero de Letur 17/11/2014
El Cantero de Letur inaugura les seves noves instal·lacions.

L’empresa pionera en la producció de lactis ecològics a Espanya, duplica la seva superfície de producció i segella el seu compromís de futur.

El passat cap de setmana, l’empresa líder en el sector de productes lactis ecològics a Espanya, El Cantero de Letur, va inaugurar les seves noves instal·lacions amb la participació dels socis fundadors de l’empresa, empleats, proveïdors i clients.

Amb aquestes noves instal·lacions, l’empresa duplica l’espai dedicat a fabricació i s’ha incorporat nova maquinària i línies de producció. El treball realitzat ha suposat una remodelació completa de la fàbrica ja que la creació de les noves instal·lacions ha suposat també el remozamiento i remodelació de la part ja existent.

Es dóna la circumstància que aquesta ampliació coincideix amb el vint aniversari de la creació de l’empresa. Així ho va recordar l’actual director de l’empresa, Pablo Cuervo-Arango, mentre es descobria una placa commemorativa de l’ampliació i aniversari, acte protocol·lari que van dur a terme membres fundadors al costat de nens fills dels treballadors simbolitzant la unió dels orígens i el futur de l’empresa.

Amb aquestes inversions, l’empresa segella el seu compromís de futur amb el desenvolupament local i amb la creació d’ocupació, amb la producció i difusió d’alimentació amb certificació ecològica i la cura del mediambiental.

El Cantero de Letur és una empresa pionera, havent estat la primera que va posar en el mercat espanyol un producte lacti ecològic certificat (un formatge), així com el primer iogurt de vaca i de cabra certificats i diversos més després.

I2En aquest moment els productes de l’empresa, que creix a bon ritme i és el principal ocupador de la seva comarca a la Serra del Segura d’Albacete, són presents en la distribució especialitzada i la gran distribució.