ALDI 12/01/2015
ALDI obrirà un nou supermercat compromès amb el medi ambient a Viladecans.

ALDI, una de les cadenes d’alimentació més importants d’Europa, inaugurarà pròximament un nou supermercat a Viladecans. Amb aquest nou establiment, ALDI fa un pas més en el seu compromís amb el medi ambient amb la construcció d’aquesta nova botiga.

Aquest supermercat incorpora una sèrie de millores mediambientals com ara una coberta solar fotovoltaica, l’enjardinament del perímetre de la botiga i dels aparcaments, punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, la recollida de residus i reutilització d’aigües pluvials i grises.

Amb aquesta nova superfície, ALDI suma 51 establiments a Catalunya, 27 dels quals a la província de Barcelona, i generarà 17 nous llocs de treball. El nou supermercat estarà ubicat a la carretera de Barcelona, cantonada amb el carrer Torrent Fondo, i obrirà al públic de dilluns a dissabte de 9:15 a 21:15 hores.

ALDI aposta per oferir molt alta qualitat als millors preus i un ampli assortiment de productes en les categories d’alimentació, drogueria, higiene i basar. Concretament a l’establiment de Viladecans, els clients disposaran de més de 1.400 productes on hi podran trobar tot allò que necessiten pel seu consum diari: producte fresc, envasat, regional, ecològic i sempre amb un fort compromís amb la qualitat.

Durant el dia de la inauguració, tots els clients que assisteixin al supermercat podran gaudir d’algunes sorpreses i obsequis.

Aquesta nova obertura s’inscriu dins del pla de desenvolupament d’ALDI a Catalunya, on ja compta amb 51 establiments, 27 dels quals a la província de Barcelona. Aquest supermercat generarà 17 nous llocs de treball, apostant per la contractació de personal de la ciutat.

La implantació de la botiga de Viladecans, la qual ha estat finançada amb recursos propis, contribuirà a la dinamització econòmica de la ciutat i permetrà als ciutadans disposar d’una més àmplia oferta a l’hora de realitzar la seva compra familiar quotidiana. I gràcies al seu assortiment de productes de marques pròpies que ja triomfen a molts països europeus, molta més gent podrà accedir a productes d’alta qualitat als millors preus.

Sobre ALDI

ALDI és una de les més importants cadenes d’alimentació i supermercats del món. El seu origen és a Alemanya i compta amb més de 5.000 botigues distribuïdes en 9 països. La seva entrada al mercat espanyol es va produir l’any 2002 i en la actualitat hi té més de 250 establiments.

ALDI es concentra en el que és essencial: la comoditat i funcionalitat dels seus establiments, l’elevada autoexigència a l’hora de seleccionar els millors productes i la qualificació dels seus col·laboradors. Un dels valors d’ALDI és la qualitat dels seus productes, que aconsegueix comprant als millors proveïdors internacionals, estatals i locals i també, oferint les seves pròpies marques com Milsani, GutBio, Biocura, Mildeen, Unamat o Tandil entre d’altres.