Soria Natural 17/02/2015
Soria Natural es reforça en el mercat exterior per seguir creixent.

Soria Natural, empresa líder en la fabricació i venda de productes naturals, fitoteràpia, i alimentació ecològica, va tancar l’exercici 2014 amb un creixement del set per cent i deixant la facturació del grup consolidat per sobre dels 40 milions d’euros.

La pretensió és mantenir la línia de creixement continuat dels últims temps fins a doblar la facturació en el termini de cinc anys. Per aconseguir aquest objectiu, una de les línies estratègiques marcades passa per l’expansió internacional de la companyia. Per a això, recentment s’ha obert una nova oficina de comerç exterior amb seu a Madrid, reforçada amb personal especialitzat en registres sanitaris a nivell internacional. Aquesta nova oficina, juntament amb l’obertura d’una nova filial al Marroc, les inversions realitzades per a l’ampliació de les instal·lacions i el laboratori de Querétaro (Mèxic), i la signatura de nous acords de distribució, serviran de pilars per a l’impuls exterior.

n altre dels eixos de creixement vindrà derivat de la recent compra per part de Homeosor, la divisió farmacèutica de la companyia, dels Laboratoris Homeolab. L’operació permetrà ampliar el catàleg de productes i el portarà a ser referent en el mercat de l’homeopatia a Espanya.

De complir-se els objectius de creixement marcats, aquests portaran aparellat un increment en el nombre de treballadors. En l’actualitat el nombre d’empleats de Soria Natural supera les 500 persones, el que suposa un creixement de més del 30 per cent respecte a la plantilla de l’any 2009.

otes aquestes dades s’han presentat aquest cap de setmana a la Reunió General de Vendes que el grup ha celebrat a la seva seu central a Garray (Soria).

Podeu llegir aquí l’entrevista publicada a Bio Eco Actual a Antonio Esteban Villalobos, president i fundador de Soria Natural.