CCPAE 20/04/2015
El CCPAE anima a participar a la 3a Setmana Bio presentant activitats de promoció.

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) fa una crida a la participació del sector ecològic en la celebració de la 3a edició de la Setmana Bio per a l’alimentació ecològica. El Consell anima a tots els agricultors, ramaders i empreses que fan producció ecològica a Catalunya a participar-hi organitzant algun tipus d’activitat de promoció per a la Setmana Bio, que enguany se celebra del 29 de maig al 7 juny.

Presentació d’activitats

Qui vulgui participar-hi en el programa 2015, ha de proposar una activitat de promoció al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) a través dels Dinamitzadors Territorials de la producció agroalimentària ecològica.

Les propostes es poden presentar fins el dia 30 d’abril. L’opció d’enviar-la a través del web de la Setmana Bio romandrà activa fins el 15 de maig, tot i que les activitats proposades després del 30 d’abril apareixeran a l’agenda del web però no figuraran en els programes comarcals que es difondran.

La Setmana Bio

La Setmana Bio per a l’alimentació ecològica va néixer l’any 2013 com una iniciativa del Departament d’Agricultura, inclosa al Programa de Foment de la PAE 2012-2014.

L’esdeveniment no té un lloc físic de celebració sinó que compta amb un seguit d’activitats que es duen a terme arreu del territori català amb la complicitat de productors, empreses, persones i entitats que organitzen xerrades, tastos, portes obertes, visites guiades, menús especials, entre d’altres, durant la setmana.

El CCPAE està a la taula d’entitats organitzadores i col·labora cada any amb la realització de diverses activitats.

Més informació: Web de la Setmana Bio