Pell de Raïm 30/04/2015
Neix Pell de Raïm, una moderna iniciativa de roba sostenible, que deixa al món del disseny bocabadat.

Pell de Raïm és una marca d’inspiració gràfica creada per Lluna Albert i Maya Fernández. La marca crea peces amb llibertat d’ingeni per innovar i canviar la forma de fer les coses. Pell de Raïm és la conseqüència d’estimar el planeta i creure en l’ésser humà. Amb optimisme, causa i acció.

 El millor disseny orgànic de Barcelona

“Sempre hem pensat que les coses es poden fer bé des del principi i per això hem creat una marca de roba sostenible, amb identitat i estil propi. Les nostres accions son transparents, pots preguntar-nos sobre tot allò que fem i vulguis saber i nosaltres et respondrem. Defensem la producció ecològica que respecta a les persones i a la natura. Els tallers i proveïdors amb els què treballem i els teixits que fem servir tenen les certificacions GOTS. Creiem en la justícia laboral. Els homes i dones que confeccionen les nostres robes són gent lliure que treballa amb passió i equitat creant peces diferents i de qualitat.”

El resultat final d’aquesta original marca és una prenda sense estereotips, etiquetes ni rellotges, creant peces originals, úniques i atemporals. En un món que aspira a ser cada cop menys contaminant i transparent Pell de Raïm és un regal de les bones pràctiques basades en la traçabilitat del producte amb el millor disseny.

A més la seva roba pertany a una sèrie de tirada limitada.

Podeu trobar els seus dissenys a la Fira BioCultura al Palau Sant Jordi (Barcelona) del 7 al 10 de maig.

Per a més informació consulti: www.pellderaim.com