Sala Apolo 11/05/2015
Burruezo & Claustrofóbica Camerata & Bohèmia Camerata + Coral Cypsella, aquest dissabte dia 16 a la Sala Apolo a Barcelona.

Aquest dissabte dia 16 de maig a la Sala Apolo a Barcelona Pedro Burruezo, dins el marc del cicle Capritxos d’Apolo, actua en concert a partir de les 21:30 h.

El concert constarà de dues parts:

1ª Part: Burruezo & claustrofòbica Camerata

“La Banda Sonora Maleïda”

Les cançons per a la “Història de la meva mort”, la pel·lícula d’Albert Serra. Ara veuen la llum gràcies al segell suec Tormina Records, de Lidia Damunt. Peces principalment instrumentals íntimes, minimalistes, salvatges, exquisides. Per escenes impossibles.

2ª Part: Burruezo & Bohèmia Camerata + Coral Cypsella

“Misticísssimus Coralliummm”

Pedro Burruezo, amb la Bohèmia Camerata i la Coral Cypsella, arriba amb un espectacle en què el grup i la coral presenten en concert un repertori que, amb arrels a diferents músiques medievals, ens porta des del pretèrit fins al futur. Músiques amb perfums d’Al-Andalus, de la Catalunya jueva, de trobadors llunyans … Música amb arrels però des d’una perspectiva absolutament contemporània i trencadora. Misticísssimus Coralliummm és un espectacle cantat en català, àrab clàssic, llatí i castellà modern i antic, italià, amb versos inspirats en poetes místics del món medieval de les tres religions abrahàmiques, com San Juan de la Cruz, Ibn Al-Arabi de Múrcia, Maimònides, Els Pares del Desert, Kabir, etc. Un espectacle que ja ha viatjat per mitja Catalunya obtenint unes crítiques immillorables. S’ha fet també una pel·lícula estrenada en un munt de cinemes i festivals, “Les tres vides de Pedro Burruezo”, dirigida per José López.

Direcció de la coral: Monti Galdón.

Tota la informació + compra d’entrades AQUÍ.