AlterNativa3 12/05/2015
Jornada de portes obertes a AlterNativa3.

El dissabte 23 de Maig de 10 a 14h AlterNativa3 farà una jornada de portes obertes per a qualsevol que estigui interessat a conèixer de més a prop el Comerç Just, i realitzarà un tast de cafè i de cacau com a complement a la visita. Vine a conèixer la torradora i participa en la cata de cafè i cacau.

Per Alternativa3 el Comerç Just és una alternativa real i directa al comerç Internacional convencional, ja que aquest últim en tenir com a únic objectiu el benefici econòmic genera pobresa, fractura social i desigualtat. I el Comerç Just, per contra, al posar a les persones i a la naturalesa per sobre del benefici econòmic, porta al veritable desenvolupament que només és possible construir combinant millores socials, econòmiques i mediambientals, respectant els Drets Humans i preservant la Biodiversitat

El Comerç Just és una alternativa comercial que ajuda a construir un món més sostenible, amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta realitat Alternativa3 participa a Fires, ofereix la possibilitat de visitar les seves instal·lacions i realitza catesformacions i xerrades.

Les cates de cafècacau o sucre són tallers participatius que ofereixen la possibilitat de conèixer de manera directa tant les cooperatives d’origen dels productes, com tot el procés de producció i les diferències entre el comerç just i el comerç convencional. 

Amb la realització de totes aquestes activitats busquem donar a conèixer la realitat del comerç just i conscienciar de la força que com a consumidors tenim i com amb les nostres compres diàries estem triant que model de comerç volem. 

Per confirmar la vostra asistencia a la jornada de portes obertes podeu escriure a comunicacion@alternativa3.com o trucar al 93 786 93 79.

Com arribar