AlterNativa3 03/06/2015
7.000 Milions de Somnis. Un sol Planeta. Consumeix amb responsabilitat.

Des d’Alternativa3 volen celebrar en el Dia Mundial del Medi ambient, la força que cadascú de nosaltres tenim com a consumidors per convertir-nos en agents de canvi

Consumint responsablement estem participant en la creació d’un Planeta sostenible on els recursos siguin un ben comú i no un element per a l’especulació.

El dia 5 de Juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, organitzat per nacions unides, que ens recorda que viure tenint en compte els límits planetaris és la millor estratègia per assegurar un futur sostenible. La prosperitat humana no pot suposar un cost a la Terra. Viure de forma sostenible significa fer més amb menys. Adonar-se que mantenir les actuals taxes de l’ús de recursos naturals i impacte mediambientals no són fruit indispensable del creixement econòmic.

AlterNativa3 crea alternatives ecològiques i responsables als productes de consum habitual amb la convicció que els productes ecològics de comerç just són una aposta segura en la construcció d’un planeta més sostenible. Des d’Alternativa3 lluitem perquè, no només no es malgastin recursos, sinó que aquests es reparteixin de manera més igualitària, seguint els principis del Comerç Just.

Un dels principis fonamentals del comerç just és el Respecte al Medi ambient, els productes de Comerç Just provenen sempre de petits productors que conreen les seves terres seguint mètodes tradicionals respectuosos amb la Naturalesa, sense utilitzar fertilitzants ni pesticides nocius per a la salut i el Medi ambient, i sense transgènics.

Productes AlterNativa3Alternativa3 elabora els seus productes a partir de cafè, cacau i sucre procedents de cooperatives de comerç just, buscant sempre la màxima sostenibilitat en tot el procés de producció des de la matèria primera fins al producte final.

Consumint productes ecològics de comerç just contribuïm a desenvolupar un tipus d’economia i societat més sostenible, basada en el respecte a les persones i a la Naturalesa.