Pell de Raïm 25/06/2015
Pell de Raïm participa a Barcelona Openmind.

Pell de Raïm organitza i participa a OpenMind, el showroom que del 2 al 5 de juliol acollirà l’espai Allehaus a Barcelona. L’objectiu de l’esdeveniment és apropar al públic propostes que combinen moda, art i sostenibilitat.

Per això, al costat de Pell de Raïm, també estaran presents a OpenMind el calçat sostenible de Peps, els perfums 100% personalitzats de El Jardí Secret, la roba interior de Anaissa, les peces vintage de la marca de second hand costumitzat Vintage Grape i com no les noves samarretes orgàniques de Pell de Raïm.

“Com per a nosaltres és molt important que art, moda i sostenibilitat vagin de la mà – comenta Lluna Albert, una de les fundadores de Pell de Raïm-, teníem moltes ganes d’organitzar un esdeveniment amb altres dissenyadors i artistes partint de la base de crear sinèrgies amb la mateixa filosofia”.

D’aquesta manera, i per completar l’oferta, OpenMind comptarà amb alguns dels artistes vinculats d’ A taste of art, l’espai online que Pell de Raïm té reservat a persones que promouen una manera de fer art d’acord amb els valors de la marca. A l’acte de inauguració contaran amb la col·laboració de Maria Juan (El Club de la Comedia), els vins ecològics de Mèdol i la música del Dj. RespectMark (Verbena Warriors).

OpenMind també compta amb la col·laboració d’Alkaravan i De glòria en glòria, encarregats de la decoració de l’espai.

Openmind Showroom, dates i horari:

Dijous 2 de juliol de 18 a 22.30h

Divendres 3 de juliol de 16 a 22h.

Dissabte 4 de juliol de 10 a 21h

Diumenge 5 de juliol de 11 a 21h.

Adreça: Espai Allehaus. Carrer del Palau, 4. 08002 Barcelona

Tota la informació a www.pellderaim.com