Mamaterra 20/07/2015
Nou èxit de participació en la segona edició del Premi Horts Escolars Ecològics.

El passat 15 de juliol va finalitzar el termini per presentar projectes a la segona edició del Premi Horts Escolars Ecològics organitzat per l’Associació Vida Sana i la Fundació Triodos.

S’han presentat un total de 110 centres de tot el territori espanyol. En aquesta segona edició les categories eren les següents: educació infantil exclusivament (13 centres), educació primària només o conjuntament amb infantil i/o secundària (67 centres) i educació secundària exclusivament (30 projectes).

Per comunitats autònomes (gràfic) s’han presentat centres de totes elles excepte de Ceuta i Melilla. Destaquen al capdavant Andalusia i Madrid amb 16 centres i Castella i Lleó amb 13 centres.

grafico por comunidades premio huertos

A l’octubre el jurat es reunirà per decidir quins són els centres guanyadors d’aquesta edició. En una primera etapa, es procedirà a una selecció en funció dels barems de puntuació establerts en les bases, de la qual sortiran els projectes finalistes. Aquests finalistes seran valorats pels membres del jurat per atorgar els premis segons categories. El lliurament de premis es durà a terme en el marc d’un esdeveniment obert que la Fundació Triodos organitzarà en l’últim trimestre de l’any.

Segons Montse Escutia de l’Associació Vida Sana “Hem animar més centres a presentar-se perquè un dels objectius del premi és fer aflorar tota la feina que s’està fent en els centres educatius espanyols per molt modest que sigui. El que estem veient és que el potencial és molt gran i tenim a grans professionals fent meravelles amb l’educació dels nostres fills”.

Més informació a: www.mamaterra.info