LOGOnaturaSALUD-01

La Finestra sul Cielo 20/08/2015
La Finestra sul Cielo, empresa expositora de la novena edició de Natura Salud Tenerife.

Durant els propers 25, 26 i 27 de Setembre La Finestra sul Cielo Espanya es traslladarà a Tenerife per assistir a la novena edició de la fira NATURA SALUD, a plataforma més gran de divulgació de les firmes vinculades al sector de l’alimentació sana i natural de les Illes Canàries.

L’esdeveniment comptarà amb aproximadament 100 expositors i una previsió de 9.000 visitants.

La Finestra sul Cielo aprofitarà la seva presència al certamen per presentar la seva última novetat: el catàleg Superfoods. Més de 15 pàgines dedicades als superaliments més de moda (maca, espirulina, Chlorella, cànem, blat verd, goji …) en tots els seus formes (pols, pastilles, barretes …) representats per marques especialitzades en aquest tipus d’alimentació com les britàniques Green Origins i Inspiral o la sueca Get Raw.

Si vols visitar-los, els trobaràs al Recinte Firal de Tenerife, estand 418-517, de 10:30 a 20: 30h. 

Sobre La Finestra sul Cielo Espanya

La Finestra Sul Cielo Espanya, SL neix el 2003 per a desenvolupar la tasca que, La Finestra Sul Cielo, a Itàlia, porta a terme des de 1978. La seva activitat se centra en la comercialització de productes ecològics sent un referent en el seu sector per la qualitat i selecció dels seus ingredients i productes mantenint intacta la seva filosofia: sense sucre, llet, ou o derivats, encara que provinguin d’agricultura orgànica. El seu objectiu és triar i proposar aliments per al benestar de les persones ajudant a conservar el medi ambient.

Més informació sobre La Finestra sul Cielo Espanya: www.lafinestrasulcielo.es
Més informació sobre Natura Salud Tenerifewww.recintoferialdetenerife.com/ferias/natura-salud-2015