dfe sosdelfines

SOS Delfines 31/08/201
Una Europa lliure de dofinaris a la vista!

Des de Març de 2015, la coalició Dolphinaria Free Europe (DFE), de la qual SOSdelfines és membre, ha estat intentant posar fi al manteniment de cetacis (dofins, balenes i marsopes) en captivitat a Europa.

Actualment, aproximadament 306 cetacis es mantenen en captivitat en 33 instal·lacions (delfinaris) en 15 estats membres de la Unió Europea. 32 d’aquestes tenen llicència de zoològic i, per tant, no compleixen amb els requisits de la Directiva de Zoos EC 1999/22. Els requisits de la Directiva són promoure i protegir la fauna salvatge, assegurar alts estàndards en el manteniment d’animals i proveir d’educació significativa sobre les espècies. Clarament no s’estan duent a terme els requisits. Afortunadament, això pot canviar aviat gràcies als membres del comitè de DFE.

Seguir Llegint

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here