Eco Portal 14/09/2015
La FDA adverteix dels riscos d’analgèsics i antiinflamatoris com l’ibuprofè.

“Avui sabem que el risc d’atac cardíac i accident cerebrovascular pot donar-se fins i tot al principi del tractament, o durant les primeres setmanes. No hi ha període d’administració del medicament exempt de risc”, diu el Dr. Judy Racoosin, director adjunt de la Divisió d’Anestèsia, Analgèsia i Productes Addictius”. (Pàgina web de la FDA)

Per si no s’havia adonat: la FDA (Administració d’Aliments i Medicaments dels Estats Units) acaba d’emetre una advertència sobre diversos medicaments que són prescrits amb o sense recepta mèdica i que els nord-americans ingereixen en grans quantitats. Dóna la casualitat que aquests analgèsics aparentment benignes poden matar fins i tot si vostè segueix escrupolosament les dosis recomanades.

Seguir Llegint