Asociación Vida Sana 13/10/2015
Hort Escolar Ecològic: Educant amb valors.

El divendres 23 d’octubre tindrà lloc al Jardí Botànic de Madrid una jornada dedicada a l’hort escolar ecològic. L’hort “bio” és una eina educativa idònia per fomentar des de les escoles el respecte pel medi ambient i conscienciar sobre un consum responsable i una alimentació sana.

Ofereix al docent una oportunitat pedagògica única per abordar i perllongar continguts de l’aula i desenvolupar una formació en valors, afavorint un aprenentatge global.

Fundació Triodos i Vida Sana organitzen aquesta jornada per promoure la reflexió i compartir experiències sobre l’eficàcia de l’hort escolar ecològic com a base per a una formació interdisciplinària on l’educació en valors ocupa un paper protagonista. En l’acte es farà entrega dels premis als centres guanyadors de la segona edició del Premi Horts Ecològics Escolars i comptarà amb la presència de Mariano Bueno, expert en horticultura ecològica, i de Joan Antoni Melé, formador en valors i assessor de la Fundació Triodos. La jornada és gratuïta però cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

COM ARRIBAR

Real Jardí Botànic de Madrid
Saló d’Actes, Cuesta de Claudio Moyano 1, Madrid
Metro: Atocha i Atocha Renfe (L1)
Rodalies: Atocha
Tren: Atocha