expoecosalud2016 madrid

Expo Eco Salud 21/10/2015
Expo Eco Salud 2016: del 22 al 24 d’abril a Madrid.

La propera edició d’Expo Eco Salud, la fira de la salut i els productes ecològics, que se celebrarà els dies 22, 23 i 24 d’abril al pavelló número 6 de Fira Madrid, ha tingut una immillorable acollida per part de les empreses del sector.

Quan només ha transcorregut un mes des del llançament comercial de la fira, els expositors ja han reservat el 60% de l’espai inicialment previst per l’organització.

Expo Eco Salud, Saló de la Salut i Qualitat de Vida, és el certamen més important dels sectors d’exposició i va dirigit tant a professionals com a visitants interessats a conèixer les últimes novetats d’una àrea que cada dia té més importància en la nostra vida.

Des de la seva creació, l’any 1986, el Saló va ser pioner en oferir les propostes més rellevants per a la salut i el benestar, i després de 25 edicions podem assegurar que EXPO ECO SALUD s’ha convertit en cita imprescindible, tant per a expositors com per a un públic fidel que demana compromís i qualitat.

Expo Eco Salut està especialitzada en complements alimentaris, dietètica, productes ecològics, teràpies naturals i activitat física saludable.

El Comitè Organitzador d’Expo Eco Salud Madrid va iniciar el seu camí el passat mes de setembre sota la presidència del Dr. Hernán Silván, metge de reconegut prestigi en les àrees de la medicina natural, la medicina esportiva i les teràpies manuals.

L’Associació de Herbolaris de Madrid, el Col·legi d’Infermeria de Madrid, Societat Mèdic-Farmacèutica de Teràpies Emergents i l‘Associació de Professionals de les Teràpies Naturals s’han sumat a les associacions professionals que ja venien formant part del comitè d’Expo Eco Salud.

Podeu consultar el comitè a www.expoecosalud.es/comite.php

Trobaràs tota la informació sobre Expo Eco Salud a www.expoecosalud.es

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here