Ecovalia 05/11/2015
Jornada El Mercat Ecològic a EE.UU: Aspectes claus per accedir al major mercat mundial.

Espanya és un dels majors productors ecològics a nivell mundial. Derivada d’aquesta gran capacitat de producció i d’un mercat nacional creixent però encara poc desenvolupat, la major part dels productes ecològics són exportats.

L’Associació Valor Ecològic CAAE (ECOVALIA), en la seva vocació de servei i en la seva recerca de fórmules per donar suport al desenvolupament del sector ha considerat important la realització d’aquestes jornades perquè les empreses ecològiques tinguin la informació necessària en abordar, amb les suficients garanties , un mercat tan interessant com és el dels Estats Units. Les últimes estadístiques disponibles el presenten com el major mercat mundial bio fins i tot més gran que el d’Alemanya o altres països d’Europa amb gran tradició de consum.

A més del seu volum hi ha diferents aspectes el fan atractiu per als productes de la nostra terra, però no és un mercat exempt de particularitats pel que per afrontar-ho de manera adequada cal conèixer els seus requeriments i els diferents passos per obtenir finalment l’èxit desitjat. Mitjançant aquestes Jornades pretenem posar al seu abast aquests aspectes clau que ha de tenir cura per rendibilitzar la inversió de la seva empresa i ser capaços de prendre les decisions adequades.

A més de les qüestions merament tècniques d’aquest mercat, amb la col·laboració de Bankinter, Ecovalia informarà d’algunes eines que els ofereix aquesta entitat per finançar les seves inversions i gestionar els cobraments de les seves operacions comercials internacionals.

Barcelona, 10 novembre de 2015 – Hotel Abba Sants

Sevilla, 11 novembre de 2015 – Sala de premsa de la CEA

Madrid, 12 novembre de 2015 – Cercle de Belles Arts, Sala Nova 5ª Planta

Inscriu-te AQUÍ

Programa complet de les jornades AQUÍ.