Medievalia 13/01/2016
Medievalia. Música medievalista amb encant a Barcelona.

Diumenge que ve dia 24 de gener, en el marc de la Festa Major de St Antoni, se celebrarà un concert peculiar en el teatre del Centri Cívic Cotxeres Borrell. *Maia Kanan i Pedro Burruezo, de la mà de Medievalia, aproparan al públic cançons i músiques amb perfums d’Al-Andalus, peces sefardites, melodies de trobadors… L’entrada és gratuïta i la cita és a les 19h.

Maia Kanaan i Pedro Burruezo, de la mà de Medievalia, ens proposen un concert a duo en el qual el públic es donarà de cara amb aires i perfums del món medieval: els místics d’Al-Andalus, peces sefardites revisitades, belles composicions inspirades en els trobadors, aires de cristiandat… Tot amb una interpretació dolça, inspirada i apassionada alhora… En el marc de la Festa Major de St Antoni. 

Medievalia
Diumenge. 24 de gener
19 h Entrada gratuïta fins a completar aforament
Centri Cívic Cotxeres Borrell
Viladomat/Paral.lel
Festa Major de St Antoni