Asociación Vida Sana 19/01/2016
Andalusia terra sana. Per Enric Urrutia.

De nord a sud i d’est a oest, l’alimentació ecològica “contemporània” també està globalitzada en tot el planeta, alguna cosa bona havia de tenir la globalització… Dic contemporània perquè és el moment actual que ens ha tocat viure.

El nostre informatiu mensual imprès Bio Eco Actual estarà present a BioCultura Sevilla, a la capital del major productor d’aliments d’agricultura ecològica d’Espanya.

Ens agradaria que quan tingueu una estoneta de calma prengueu consciència que sota els vostres peus viu una de les terres més fèrtils del món. Sí, sí, Andalusia. Aquí es produeixen milers de tones de productes vegetals d’agricultura ecològica que van al consumidor dels 5 continents; per això penseu en acostar-vos a la botiga d’alimentació ecològica més propera a les vostres cases i consumiu productes ecològics, molts d’ells es consumeixen diàriament a Londres, Paris, Nova York o Tòquio. Si van envasats, fixeu-vos bé si porten impresa a l’etiqueta un full de color verd, és la euro fulla, que des de l’any 2012 certifica i diferencia els productes ecològics dels convencionals, aquesta decisió de distinció en l’etiquetatge es va prendre a Brussel·les i afecta tots els països de la UE. Si la porten són productes de fiar!

Menjar bé és menjar BIO i menjar BIO és menjar sa.

Des Bio Eco Actual volem ajudar-vos en el vostre dia a dia, envieu-nos un correu electrònic a bio@bioecoactual.com i consulteu-nos qualsevol inquietud i us respondrem.

Enric UrrutiaDirector de Bio Eco Actual. Publicat a The Ecologist i a www.vidasana.org